It’s alive!

I dag skal jeg tage de første spæde skridt på vejen mod min eksamensopgave. Jeg er simpelthen løbet tør for undskyldninger til at lade være. Pis ogs’. Jeg har købt (hundedyrt) printerpapir, overstregningstuscher, post-its til kommentarer og sågar modtaget min bog fra Amazon. Eller rettere, det nye eksemplar af min bog. Jeg havde et i forvejen, og der står præcis det samme i den bog, som der gør i den nye, men det står bare ikke på de samme sider, og det er et problem. Uni er så mærkelig nogle gange, altså.

Jeg skal skrive om identitetsdannelse i Mary Shelleys Frankenstein. Eller, det er i hvert fald planen. Jeg har endnu ikke hørt tilbage fra min lærer, om han vil sige god for emnet, og det på trods af at jeg skrev til ham for over en uge siden. Og jaja, jeg ved da godt, at jeg også selv snildt tager over en uge om at få svaret på mine emails, men jeg er jo også dybt uansvarlig. Det skulle man da virkelig ikke synes, det var tilladt at være, når man er professor på Københavns universitet. Hmpf.

At jeg så i øvrigt vågnede i morges med bragende hovedpine og menstruationssmerter nok til at tvinge mig i fosterstilling, hvor jeg pt ligger og forbander manglen på chokolade i huset, det er en helt anden ting. Jeg skal nok komme i gang i dag… På et tidspunkt.

Kommentarer (7)

Der er lukket for kommentarer.