Paradise Recap – Uge 15

Mandag

 • 2 x Kristoffer (der umiddelbart virker som klassiske Amager-typer) checker ind og møder deltagerne parvis på deres værelser. Efterfølgende skal de vælge det par, de bedst kan lide. De vælger Malte og Natasha, som derefter får et brev om, at de skal vælge partnere til de to nye fyre. Balslev (som den ene Kristoffer går under) får Nathali, mens de anden Kristoffer får Laura. Det betyder, at både Henrik, Morten og Benjamin nu skal bo på lillebitte solo. Fnis.
 • Morten er tilsyneladende blevet smaskforelsket i Laura i løbet af et par dage og går all in med følelsessnakken. Det er virkelig akavet at se på. Især da han senere spasser ud, fordi Kristoffer prøver på noget med hende.
 • Christian og Nathali knalder igen. Jeg griner lidt ved tanken om, at det var ham, der kaldte Sandy, der ikke har lavet en skid på hotellet, billig, mens han selv har knaldet tre piger under sit ophold.
 • Kristoffer lægger hårdt an på først Sandy, så Laura og får til sidst et snav ud af Mille. Man kan i hvert fald ikke anklage ham for at være kræsen.
Tirsdag
 • Til morgenmaden kommer der brev om, at pigerne skal uddele titler til hinanden, det samme skal drengene, mens de tre uden partner bare skal fise på Solo. Det er Henrik ikke helt tilfreds med.
 • Det er de samme fem titler, der skal uddeles og efterfølgende skal pigen og drengen med den samme titel sættes sammen. Sandy og Kristoffer er de lækreste, Nathali og Malte de klogeste, Mille og Christian de sjoveste, Natasha og Balslev de kedeligste og Laura og Martin er de mest manipulerende. En titel, Laura i øvrigt tager glad imod, efter Sandy får hende overbevist om, at det bestemt måtte være en god titel. For filan, den dames intelligens er undervurderet!
 • Dem fem nydannede par får efterfølgende at vide, at de hver især skal besluttede sig for, hvem af de tre Solo-drenge de ønsker ude af hotellet. Vældig interessant, eftersom parrene er dannet på tværs af grupper, men til sidst er det Morten, der ryger på baggrund af sin nederen personlighed.
 • Inden Morten går, vælger han dog lige at fortæller Martin, at han og Laura har knaldet. Martin lægger derefter pres på Laura for, at hun selv skal fortælle det til Malte. Det gør hun til sidst, og så er der ellers iskold stemning. 
 • Om aftenen er der neon-fest, og Christian og Henrik fortsætter glad deres tilsvining af pigerne. Denne gang styrer Christian løjerne, og Nathali får en omgang, inden det igen-igen bliver Sandys tur, fordi hun forsøger at komme Nathali til undsætning. I’m sorry, men han er virkelig et røvhul. Sandy bukker endelig under for den systematiske mobning og bryder sammen, hvilket får Christian til at give hende et undskyldende kys på kinden, som om alting så er i orden. Den type mennesker pisser mig af mere end noget andet. En undskyldning sletter ikke, hvad der er blevet sagt, og den er fuldstændig betydningsløs, når man efterfølgende fortsætter den samme opførsel. Argh! Røvhul!
Onsdag
 • Christian starter dagen med at spørge Nathali, om hun stadig er “pigefornærmet” over gårsdagens skænderi og derefter anklager han for gang nummer Gud-ved-hvad Sandy for at være på badeferie. Ud af ingenting. Arhmen altså. Nedladende pikansjos.
 • Henrik og Benjamin får brev om, at de skal tage to af pigerne med på date. De vælger ikke overraskende Laura og Nathali. Ude i ørkenen bliver de to par (som sjovt nok er Laura og Benjami samt Henrik og Nathali) sendt på skattejagt, hvor det gælder om at blive først færdig og dermed få en magt. Laura og Benjamin ender med at vinde, fordi Henrik hin Højtintelligente ikke kan læse et kort. 
 • Der kommer brev til datefolket om, at de skal vælge en dreng, der skal have en farlig opgave. Laura og Benjamin får lov til at nedlægge veto på en dreng, fordi de vandt skattejagten, men til sidst bliver de af mystiske årsager enige om at vælge Kristoffer. Meget sært valg. Han virker som typen, der nok skal fucke op helt af sig selv og forlade hotellet uden at behøve at kikse en opgave.
 • Henrik har indført noget, der hedder et “sweet moment”, hvor man kan sige og kigge på solnedgangen et halvt minut, mens man tænker på noget meningsfyldt. Christian vælger derfor at tænke på Malene, som han åbenbart savner utroligt meget, på trods af at han har knaldet Nathali to gange, siden hun forlod hotellet. Er det en drengeting eller en røvhulsting? Jeg forstår det ikke helt.
 • Malte vælger at tilgive Laura i den tro, at han nu har fået hele sandheden…. Men det har han ikke så meget. Jeg gætter på, at det er en del af forklaringen på, hvorfor Malte i dag er kærester med Nadia og ikke Laura. 
 • Kristoffer får sin opgave, som er fire halskæder + en fordelingskæde, der ender med at han selv, Christian, Martin og Henrik er i fare. Jeg håber naturligvis på, at Christian eller Henrik ryger direkte tilbage til DK. Nok mest Christian i øjeblikket.
 • Ingen Pandoras?! Hallo! NOT OKAY!!
Torsdag
 • Sandy vågner op med en kæmpebule i panden, som ingen ved, hvor stammer fra. My face! My beautiful face!
 • Kristoffer får fire nøgler, hvoraf én af dem låser en dreng ud af hotellet. Om aftenen må der foretages ét byt. Jeg tror, det var sådan, det var. Helt ærligt, så er det en af de der opgaver, jeg altid opgiver helt at finde rundt i. Det er ligesom at spille skak, hvor man skal forudsige sin modstanders næste træk, og jeg har altid været sygt dårlig til skak. Jeg kalder stadig springeren for hesten.
 • Da drengene om aftenen får muligheden for at bytte deres nøgler ud, er det Martin, der griber chancen. Han vælger at bytte med Kristoffer. Det viser sig at være det helt rigtige valg, og Kristoffer ryger ud. Meh. Han var ikke holdt længe alligevel.
 • Sandy får efterfølgende lov til at vælge sig en ny partner mellem Solo-drengene, og eftersom valget står mellem Henrik og Benjamin, vælger hun selvfølgelig Benjamin, hvilket betyder, at Henrik får lov til at starte endnu en uge på Solo… Det gør mig ikke noget. 
 • Christian til Henrik: “Jeg tror, vi skal til at være lidt sødere ved pigerne herinde.” No shit?! Det er det første intelligente, du har sagt i ugevis!

Kommentarer (14)

 • Gjorde han ikke også med Kimmie??
  PS. Det der citat af Morten fra mandagsafsnittet var nu også guld værd. Da han fik bekræftet af Laura, at hun IKKE havde kysset med Kristoffer, sagde han noget med, at han var glad for, at Laura havde været loyal over for ham og Malte. Hahahaha, det er jo det sjoveste. Han er helt væk..

 • Hahahaha! Konge citat.

  Er der nogen, der kan forklare, hvorfor Laura ikke har fortalt Malte hele sandheden – hvad mangler hun at fortælle? Dén har jeg vist lige misset..

 • Jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor der ikke er nogle fra TV3 holdet, som bryder ind og stopper Henrik og især Christian. Det er jo klart mobning. Man bliver smidt hjem hvis man slår fysisk, men man kan åbenbart godt få lov til at udøve psykisk vold på PH.
  Jeg bliver så harm hver gang det sker – og det er jo i hvert afsnit efterhånden!

 • Jeg kan huske at Henrik knaldede med Kimmie i poolen (hvilket var vildt mærkeligt og uventet), men har Christian også knaldet med hende?

 • Nå ja, det var da Henrik og Kimmie, der var sammen. Jamen så ved jeg ikke, hvem den tredje er, hvis det ikke er Kimmie. Men mht. det med Laura og Malte: Hun sagde i interviewet, at det, som hun ikke havde fortalt Malte, var, at de også havde kysset om dagen.

 • Det er jo, fordi det er så flydende en grænse. Det ville simpelthen blive for svært at vurdere, hvornår man skulle bryde ind , og hvornår man skulle lade være. Men det undrer mig, at deltagerne ikke rotter sig samme i ædru tilstand og siger fra.

Der er lukket for kommentarer.