Miriam tester lorte-mascara

Kender I de der bloggere, der skriver noget i dur med “jeg har fået tilsendt produktet af *tilfældigt firma*, men meningen om det er helt min egen”? Og man ved bare, at de aldrig kunne finde på at sige noget negativt om produktet, og selv hvis de gjorde, så ville det være pakket ind i tre tons vat, fordi de ellers ville være hysterisk bange for aldrig at få noget tilsendt igen? (Edit: Må hellere lige gøre opmærksom på, at det selvfølgelig ikke er alle bloggere, der skriver sådan, der har den indstilling.)

Jarh, jeg bliver aldrig den slags blogger.

Hvis I gerne vil have bevis på det statement, så kan I fise over til rijaH og se min anmeldelse af verdens mest umedgørlige mascara, der fik smurt både mig og mine omgivelser – men ikke så meget mine vipper – ind i sort. Hør mig bl.a. frustreret udbryde på godt jysk: “Det’ for meget bøvl!” Det er yndigt, hvis jeg selv skal sige det. Jeg bliver muligvis blacklistet fra alle PR-bureauer i København efter den omgang, men alligevel spurgte rijaH mig, om jeg monstro kunne tænke mig at være fast gæstetester på hendes blog, og I ved godt, hvad det betyder: GRATIS TING! Wuhu! Jeg svarede derfor naturligvis, at det ville jeg hellere end gerne, men at hun måske lige skulle tjekke stemningen på den første video først, så derfor må I selvfølgelig også gerne rose mig til skyerne i kommentarfeltet derovre, hvis det der med hudløst ærlige anmeldelser, det er noget, I kunne tænke jer at se mere af. 😉

Kommentarer (30)

Der er lukket for kommentarer.