Shop the blues away…

Såeh, tilbragte I også aftenen i går med at være mopsede over, at hele verden var til Justin Timberlake koncert undtagen jer? Eller var I blandt hele verden? Hvis I var, så gider jeg ikke høre om det. Min Facebook- og instagramfeed er proppet med JT, og jeg er bitter nok i forvejen. Især fordi jeg bor så tæt på Parken, at jeg reelt kunne høre skrigene. Bitter, bitter, bitter.

Så jeg tænkte, jeg måske kunne fjerne bitterheden ved at shoppe lidt. Hvis I synes, der er gået lidt rigeligt shopping i bloggen på det seneste, så er det altså, fordi jeg har penge for første gang i måske et år. Ikke mange penge, men penge nok til at jeg godt kan bruge nogle på want-ting og ikke bare need-ting. Det er en fryd! Lige nu pønser jeg på hvide mus. Faktisk har jeg pønset på hvide mus i næsten præcis to år – lige siden dette indlæg – så jeg tænker, at det måske kan retfærddiggøre et køb? I ved, på trods af at de sikkert kun er hvide den første gang jeg har dem på og derefter totalt mister deres tiltrækningskraft.

Mens jeg overvejer, vil jeg gå i gang med den videoblog, jeg har lovet rijaH i en mindre evighed, men endnu ikke har fået lavet, fordi jeg er, I ved, mig. Jeg skal anmelde den der åndssvage upside down mascara fra Sephora for hende, og jeg kan godt garantere, at det bliver… ærligt. Jeg har ikke nogle sponsorer, jeg skal gøre glade. 😉

Kommentarer (6)

 • Pænt bitter her også…
  Jeg skrev den her på arbejde i dag, og ville lige tippe dig – jeg mener nemlig at kunne huske, at du før har været til det, og hvis du lige tilfældigvis var i Aarhus på søndag, så var det måske der, du skulle lægge dine want-penge 🙂 Ellers er det måske mest af alt bare tarveligt af mig.
  http://www.aoa.dk/shopping/spar-penge-paa-designersko

 • Vi brugte også aftenen i går på at pive over at vi ikke var til Justin T koncert. Men så spiste vi bare ostepops i stedet, så fuck JT ;b

  Pernille

 • Jeg er i bitterklubben – Jeg fik oven i købet tilbudt billet…

  Men mor til fuldammende baby og være væk hele dagen? den opskrift giver bare mega mælkeplamager på tøjet, så jeg valgte at passe…

  Mor er ikke sur, mor er… BITTER!!!!

 • Åååårh. Jeg vidste allerede, hvad det var, før jeg overhovedet fik klikket på linket… Jeg ELSKER Hørlyck, men det ville alligevel ikke HELT kunne svare sig at tage til Århus kun for det…

Der er lukket for kommentarer.