Frank chiller #5

Frank chiller oven på sofaen.

Frank chiller i sin yndlingsstol hjemme hos mine forældre.

Frank chiller i en bunke vasketøj (der var rent, inden han fik poterne i det).

Frank chiller på en ordentlig omgang hynder.

Frank chiller i sin seng/min gamle kuffert.

Frank chiller i sin transportbox. Derhjemme, vel at mærke.

Frank chiller på et spisebord med benet bundet ind, efter den onde dyrlægedame stak i ham.

I dag fik jeg endelig svar på Frankens blodprøver. Jeg skulle egentlig have haft dem sidste mandag, men der var åbenbart bøvl på analysestedet, så det blev forsinket og så mere forsinket og så mere forsinket. Men for en times tid siden fik jeg endelig opkaldet: Frank er 100% sund og rask! Ingen tegn på sukkersyge, nyreproblemer eller andre gammelmissygdomme. Jeg blev så lettet, at jeg begyndte at tude. Lige der midt i opkaldet. Hej hej, kattedame. Jeg havde totalt fortrængt, at der overhovedet kunne være et problem, men da jeg så fik nyheden, kunne jeg godt mærke, at jeg i virkeligheden havde været godt og grundigt bekymret, så det var en bautasten, der faldt fra mit hjerte. Nu er alles gut, og jeg planlægger uendeligt mange Franke-nus i aften – om han så er med på den eller ej. Wuhu!

Kommentarer (16)

Der er lukket for kommentarer.