Shhh… #17

Jeg har det præcis omvendte problem. Har altid haft koloenorme knogler og været enormt misundelig på piger, der har tynde håndled og små, feminine hænder. Så selvom du selv er enormt ked af dem, så vid, at der findes mennesker derude, der synes, de er smukke!

I hear that, sister!

Kommentarer (16)

  • Jeg vil også være sammen med Christopher.. En bekendt er venner med folk fra den kreds, og jeg er DØD misundelig, trods jeg har en sød kæreste, læser medicin – som er mit drømmestudie, har en dejlig lejlighed, og egentlig ikke burde ønske mig mere. Men alligevel dagdrømmer jeg om Christopher og de drenge HVER DAG. Hvad er der dog galt med mig?? ?

  • Nu er det ikke mig der har skrevet den med håndleddene, men da jeg var teen, misundte jeg seriøst osse pigerne med brede håndled – syntes det var så smukt! Og kunne godt tude lidt når jeg cyklede hjem, og kiggede ned på mine egne spinkle håndled imens. Idag er jeg fuldt ud tilfreds. Vær du bare glad for din kropsbygning.
    Ved ikke hvor gammel du er, men tror du vokser fra det. Selvlede nytter ingenting, man er nødt til at lære at elske det man har 🙂

    Dog ville jeg elske at kunne bruge bangles, altså, de der træ- og keramikarmbånd – de laves desværre ikke i andet end standardstr. :/

  • Haha den med toiletpapiret er sjov! 😀 Den slags må jeg også have i min vennekreds, for nu hvor jeg tænker efter det, har jeg da oplevet et par gange, at toiletpapiret pludselig vendte forkert 😉

  • Det er bare som om at alt bliver en smule mere overskueligt efter at have læst disse indlæg. Så er man ikke den eneste med underlige hemmeligheder og daglige bøvlerier.

Der er lukket for kommentarer.