Jeg er jo Bridget Jones #129

1. Når jeg ikke kan sove, ligger jeg altid i min seng og browser instagram. I går nat opdagede jeg dette billede fra StineStregen og brugte efterfølgende over en time på at gennemtrawle hele Asos i et forsøg på at finde t-shirten. Klokken tre om natten. Uden held.

2. I dag fandt jeg så ud af, at det er, fordi den er udsolgt… Men men men den har jo Frank på sig! Jeg skal da ha’ den! Det skal jeg da ha’, det skal jeg da ha’, Thorkild!

3. Jeg har bogstaveligt talt lige brugt tre timer på at google swatches og efterfølgende lagt en temmelig massiv ordre hos discountshoppen over dem alle. 16 produkter. Bum.

4. De 11 af dem er muligvis neglelakker.

5. I går besluttede jeg mig for at grille. Vi har en kæmpe fællesgrill i gården, men den er for det første beregnet til i hvert fald 10 mennesker, og jeg kan for det andet stensikkert ikke finde ud af at manøvrere den.

6. Jeg fandt dog hurtigt ud af, hvorfor det ikke er tilladt at lege med engangsgriller på altanen, da al røgen blæste ind i min lelighed, og det begyndte at blive lidt anstrengende at trække vejret.

7. Jeg brændte i øvrigt en negl af i et forsøg på at tænde lortet. Hallo, hvem ligger lige inde med tændstikker, hva’?

8. Før grillen overhovedet var klar, stak Frank af med en kotelet. Han er forbandet flabet nogle gange, det møgdyr!

9. For et par dage siden tog jeg en kæmpe slurk vand, fik noget af det i galhals og begyndte at hoste voldsomt – stadig med munden fuld af vand, hvilket resulterede i, at jeg fik vand i næsen og grumme, grumme flashbacks til svømmehalsture som barn. Jeg fucking hade vand, altså.

10. Forleden tog jeg af en eller anden grund mig selv i at skrive “ynglings” og blev så forskrækket, at jeg sagde højt til mig selv: “Ej, Miriam!”

11. Jeg har endelig fået skrevet til min lærer for at få godkendt emnet til min eksamensopgave, men nu tør jeg ikke se efter, om jeg har fået svar, hvis nu emnet ikke bliver godkendt, og jeg skal til at starte helt forfra!

Kommentarer (6)

Der er lukket for kommentarer.