Tip: Unidays!

Min absolutte foretrukne måde at shoppe på er med rabatter. Faktisk bryder jeg mig ikke om at betale fuld pris for noget som helst. Derfor prøvede jeg også for nogle år siden at blive medlem af Unidays, men ak, det var kun for UK-beboere. (Hvis I ikke kender Unidays, så er det helt basalt studenterrabat-mekka med både permanente og periodiske koder til alskens online shopping.) Men så var det, at den altid rare Astrid P tippede om 25% hos Asos (nu desværre udløbet), og på den måde opdagede jeg, at Unidays nu også er åbent for danskere.

Det er easy peasy: Du vælger dit uddannelsessted ud fra en liste, hvorefter der automatisk åbner et nyt vindue med log-on til dit uddannelsessteds intranet. Du logger ind og bekræfter derved at være studerende, og voila! Så er du inde i varmen. Derefter klikker du bare på en af de kampagner, du vil have koder til, og så får du sådan én. Skidesmart.

Hører I nu til de læsere, der synes, det faktisk er ret synd for mig, at jeg bruger timevis på bloggen, og PR-bureauerne konsekvent overser mig, og jeg ikke rigtig gør mig i at tjene penge på reklamer og sponsorerede indlæg (fordi jeg er hysterisk bange for at sælge ud, uden jeg opdager det!), så synes jeg, I skal blive medlem af Unidays via det her link. Altså, hvis I nu er studerende og reelt har lyst til at være medlem af Unidays, selvfølgelig. Så får jeg nemlig TI HELE KRONER! Shit, mand! Når I så er blevet medlem, så kan I selv begynde at spamme venner/læsere/folk I møder på gaden med jeres egne links, for man kan tjene op til 300 kroner om måneden på den måde. Hallo! Selvom det måske lige er ambitiøst nok at få 30 mennesker til at blive medlemmer hver eneste måned, så er en tier per medlem alligevel ikke en dårlig akkord-løn i min bog. Jeg går ud fra, man så skal bruge de penge, man tjener, på nogle af deres kampagner, men det har jeg (naturligvis) ikke sat mig ind i endnu, lige nu har jeg bare dollartegn i øjnene. Man kan få i hvert fald én ny kjole for 300 kroner… Måske endda to, hvis man kigger i udsalgssektionen! Wuhu!

Kommentarer (19)

Der er lukket for kommentarer.