Shhh… #18

Folkens, kan vi ikke lige stikke hovederne sammen og hjælpe her? Der må sidde nogle kloge damer med juridisk ekspertise derude. Hvad kan hun gøre for at sikre sig, at hun får sine penge, hvis hun forlader ham? Lokke ham til at skrive under på noget? Optage ham indrømme, at han skylder hende pengene? Et eller andet må da være juridisk bindende…

Det er en fantastisk forsvarsmekanisme! Jeg anvender den også selv.
 

🙁

På vegne af alle os, der har det omvendte problem: Fuuuuuuuuuuuck nu dig!! 😉

Kommentarer (23)

 • Til nr. 1
  Du skal fluks på lavet et stykke papir, hvori du får din kæreste til at underskrive, at han har lånt et beløb af dig på 250.000 kr.. Du kan sige til ham, at det er helt naturligt, at når der er tale om SÅ mange penge, at du så har brug for at sikre dig selv mod at jeres forhold går i stykker. Det kan jo være, at han pludseligt vil smutte en dag. Tillige anbefaler jeg, at der på papiret noteres en afdragsordning og hvornår denne skal være gældende fra. Ex. 5000 kr. månedligt fra 1. juni 2014. Da det er mange penge, der er tale om kan det endda betale sig, at involvere en advokat – diskret naturligvis, hvis du er bange for at kæresten så lige pludseligt benægter ALT. For ja, det er nok vigtigt, at den skriftlige aftale ser meget ud, som var det 100% dig, der havde nedfældet den. Men HUSK, at en hver skriftlig aftale er bindende… så det er dét, du skal have sikret dig at du får 🙂
  Held og lykke med det.
  Stort knus Anne

 • Til nr. 2
  Hvad holder dig tilbage? Afsted med dig og videre ud i livet. Du skriver at du ikke “tør”, så jeg formoder, at det handler om, at du har lyst til det men ikke lige finder det passende af forskellige årsager. Men søde skønne dig, du lever kun 1 gang… så hvad vil du gerne, at du husker tilbage på? En karriere, som ikke gjorde dig glad? Eller det mod, du havde, da du fulgte din egen lyst? Jeg siger ikke, at det er lige nemt at gøre sådan… men følg dit hjerte 🙂
  Bedste hilsner
  Anne

 • Käre nummer 2. Jeg er for nylig droppet ud af mit studie. I udlandet, som det tog mig over et aar at komme ind paa. Jeg har aldrig väret saa lettet i mit liv. Gör det!

 • Synes nu hverken nr. 1 eller 2 er den hemmelighed, som giver grund til størst bekymring. Det er nr. 8 derimod. Jeg ville ønske, jeg kunne hjælpe 🙁

 • Lige præcis – det er yderst vigtigt at får noget på skrift! Både skriftlige og mundtlige aftaler er bindende i Danmark, men mundtlige er desværre bare svære at bevise. Så længe du ikke har en aftale på skrift, kan du ikke gøre et krav gældende angående pengene! Såfremt du får ham til at skrive under på en aftale, ligesom Anne, foreslår, har du et bevis for at han har lånt pengene, og i tilfælde af at han ikke kan/vil betaler pengene og misligholder jeres aftale, kan du bruge aftalen til at gøre andre krav gældende imod ham (som en advokat kan hjælpe dig med). Håber du får det ordnet, for det er virkelig en dum situation du er havnet i. 🙁

  Og nu jeg har skrevet en kommentar; Ros til Mirriam – elsker dig blog og synes du gør det fantastisk. Jeg kommenterer bare aldrig.

  Mange hilsner fra Katrine

 • Hmm… tror det kan være rigtig mange.. Det er ikke så lang tid siden at de fandt spor af coke inde på samtlige toiletter på borgen.

 • Duer ér fucking søde. Alle jeg kender, hader duer, og jeg giver dem bare ret. Men jeg kan rigtig godt lide dem, og har tit lyst til at klappe dem.

 • Hahahahaha, jeg er fuldstændig forelsket i hemmeligheden med duerne – due-entusiaster er fantastiske!

Der er lukket for kommentarer.