Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Gæt en sko – Afsløringen

Givenchy. Zara. Aldo. Saint Laurent. Jimmy Choo. Topshop.

Jeg tror faktisk, der var tre-fire stykker, der gættede rigtigt denne gang, så well done til jer! Der var til gengæld virkelig mange, der troede, at skoene fra Zara hørte til i den dyre ende, og ville jeg nok også selv have gættet på, for de sender nogle ret intense Jimmy Choo-vibes ud, men de gode nyheder er så, at man kan få dem for en 500-lap. Jep. Jeg er også fristet…

Comments (6)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.