Shhh… #14

En portion hemmeligheder til at gøre den første dag efter ferien lidt lettere. Jeg lider med jer. Eller, det vil sige, det gør jeg ikke, for jeg har lige fundet ud af, at min eksamensopgave skal afleveres to uger senere end forventet, så jeg er helt afslappet. Det kommer garanteret ikke tilbage og bider mig i røven senere.

Af sted mod lægen. Med det vuns. Depressioner forværres kun, hvis der ikke bliver gjort noget, og du risikerer samtidig en ordentlig bunke følgesygdomme som angst og spiseforstyrrelser, så det kan kun gå for langsomt. Pas på dig selv.
 

Så længe han ikke har et lige så usundt forhold til sin kat, som jeg har til Frank, så skal det nok gå. 😉
 

NOOOOOOOOOOOO!!!!!

Kommentarer (41)

 • grinede højt af den med den blege og rødhårede hahhaa!! og den med at jorden gik under – jamen, intet har jo ændret sig? eller hvordan? 😀

 • Den med “And the black” forstår jeg godt lidt? Måske fordi hver gang jeg ser sådanne “åhhhh han skal være far til mine børn, I (dumme) læsere har aldrig oplevet lignende kærlighed <3 !!1!", så undrer jeg mig så utroligt meget over, hvordan man ikke har censur over sådanne ytringer? Bevares, jeg er også smaskhamrende forelsket i min kæreste og jeg ved med hele hjertet, at han skal være far til vores børn blablabla. Men jeg ville aldrig ytre den slags pladderromantik til andre – for ikke at tale om en blog!

  Et brud er altid dårligt. Men der er sgu også ofte noget højrøvet over bloggeres fremstilling af deres kærlighed. Som om resten af deres læsere ikke også sidder oppe i skyerne med en Romeo-og-Julie kærlighed. Man smider den bare ikke i hovedet på alle og enhver hver dag :-/

 • Den med at jorden gik under er ikke sjov i min bog. Den slags paranoide tanker kan ofte ligge til grund for noget meget mere alvorligt, og det tror jeg vedkommende er klar over, eftersom hun taler om at søge hjælp. Jeg håber, hun får opbygget modet til det.

 • Jeg synes så til gengæld, din holdning er lidt ærgerlig. Selvom jeg personligt undgår alt, der handler om lykkelig forelskelse på blogs, så synes jeg, det er dejligt, når bloggere er ærlige og personlige lige så vel ved nyforelskelse som ved brud. Jeg ser ingen grund til at censurere sig selv. Hvis man er personlig blogger og vildt forelsket, så er det da klart, at det er det, der fylder på bloggen. Gider man (som undertegnede) ikke læse om den slags, så er det jo easy peasy at skride. Jeg synes ikke, det er fair at kalde den slags bloggere for højrøvede, bare fordi man ikke kunne finde på at gøre det samme…

 • Det er fair nok – der skal være plads til uenighed. Generelt er jeg nok af den overbevisning, at styrken og fremtidssikringen i et forhold er direkte invers proportionel med mængden af social-media-whoring og lettere kvalmende udsagn. Kort sagt, de par man ser skriver aååååh loove you på FB hver dag til hinanden, de har ofte et ret overfladisk forhold og holder ikke længe. Jeg synes ofte at bloggere har tendens til at dvæle i den slags romantik på en cutesy måde, som desværre kommer tilbage for at bite them in the ass, når de så slår op :-/

 • Ja hvis Marie Jedig og sophus smartass pludselig ikke er sammen mere, så må det godt nok være ærgerligt at hun har helliggjort ham så meget på sin blog og instagram

 • Synes det er forholdsvis tacky at lave sjov med noget så seriøst, men jeg kan godt forestille mig, den må være svær at forholde sig til for folk der ikke har indsigt eller forbindelser til den slags. Må erklære mig dybt, dybt enig med Miriam og håbe personen vil indse, at det kræver styrke at være svag (kliche, om end ikke sandt). Det er hårdt uanset sygdom eller årsag, at skulle søge hjælp, men det gavner så meget mere på længere sigt.

 • Haha, bladrer ligeså roligt over alle hemmelighederne, imens jeg tænker “nå, ikke rigtig noget vildt denne gang…” Lige indtil den med Harry P!! HVAD! SKAM DIG!! Haha;)

 • Min mand og jeg sender ' ååååh I love you' til hinanden på facebook… Vi har været gift i ni år.

 • Må indrømme, at jeg også stjæler en gang imellem. Smykker og make-up/neglelak fra high street butikker og nogle gange tøj, hvis der ikke er de der dimser på, der larmer. En dårlig vane, som faktisk er enormt pinlig, nu jeg tænker over det.. og som jeg nok burde stoppe med nu når jeg har rundet de 18.. :/

 • Altså jeg synes egentlig heller ikke om 'blackster trenden'. Den er bare SÅ kedelig, intetsigende, uoriginal og minus inspirerende, at det gør ondt. Altså HELT fair at man går med sort tøj og sådan, det gør jeg sgu også selv, men ligefrem at drive en modeblog, hvor man uploader billeder af sine outfit, når man næsten kun kan finde ud af at sætte basic tøj i hvidt/sort/gråt sammen? De må selvfølgelig gøre noget rigtigt, men jeg forstår ærlig talt ikke hvordan de er så succesfulde og ligefrem kan tjene penge på det?

 • Det tror jeg ikke, det er der vist flere, der mener, men hvis man tror, at jorden ER gået under, og vi befinder os i efterlivet, så er det en irrationel og paranoid tanke, der nemt kan være tegn på, at man lige skal kigges efter i psyken engang.

 • Jeg modtager mange flere hemmeligheder, end jeg udgiver, og jeg udgiver dem ikke i rækkefølge, så der er en chance for, at jeg bare ikke har valgt en af dine ud endnu. De KAN også være faldet offer for censur, minde for meget om allerede udgivede hemmeligheder, være for lange, for kedelige eller alt muligt andet. Jeg kan desværre ikke garantere, at alle hemmeligheder bliver udgivet, men man er altid velkommen til at indsende nye og prøve lykken igen. 😉

 • Jeg er meget enig! Det nemmeste i verden er at smide sort tøj på kroppen – det virker, hver gang. Så ved jeg godt, at det er smart at tale om materialer, men med mindre man går hen og gramser på vedkommende, så er det eneste man ser, noget kedeligt og ikke unikt outfit.
  Jeg tror Blacksterbloggerne har mange følgerer, er fordi det er nem trend og ikke kræver det helt store,
  Og så er der opstået en lemming effekt, som man oftes ser ved de helt unge.
  Det er nemmere at gøre som flertallet og ikke alle tør st skille sig ud.

 • Jeg er delvist uenig. Jeg kan godt se, det kan være trættende at se på de samme basic varer i de samme farver. Jeg er bare så inkarneret glad for den sorte farve, at jeg ikke ville bevæge mig rundt i et farvet outfit. Jeg synes også, de kan have tendenser til at prøve for hårdt og virke meget rodede, men det kan blackster outfit selvfølgelig også. Jeg tror bare det handler om trends og tendenser, og lige nu er skandinavisk sort minimalisme the shit.

 • Årh jeg elsker elsker elsker ELSKER de her indlæg!! 😀
  Det er så genialt. Man når ofte hele følelsesregistret igennem. “Hahaha, hvor sjovt, LOL, hihih, årh nej hvor synd, det var da forfærdeligt, nå haha igen, ej det var da også skrækkeligt, jeg håber hun får hjælp, omg HVEM kan ikke lige Harry Potter”.

  Kh Line
  http://altogingenting.dk/

 • 🙂 Jeg sender også det til min kæreste hver dag! Men jeg sender det som privat besked. Det jeg snakker om, er par der skriver det på hinandens væg. Der tror jeg fuldt og fast på, at der er noget rivende galt helt fundamentalt og at de ikke er et seriøst par, der helt slapper af med hinanden. Men det er blot min mening og erfaring .-9

 • Jeg tror snarere, det har noget med personlighed at gøre. Jeg synes også, den slags er jævnt irriterende, men der er jo nogen, der får et kick ud af det….

 • Men man helliggør vel altid sin kæreste? Hvis man ikke syntes, solen skinnede ud ad røven på ham, så var man vel ikke sammen med ham i første omgang?

 • Det tror jeg, der er mange, der gør. Som adrenalinkick. Men for Søren, hvis man bliver snuppet, så bliver det jo hos én for evigt… Jeg ville nok stoppe, hvis jeg var dig. 🙂

 • For mig handler det ikke så meget om farven, som det handler om selve tøjet. Skinny jeans og oversize t-shirt. Altid samme silhuet, altid samme farver, altid samme materialer. Jeg synes virkelig, det er uinteressant. Men det er jo en smagssag. Der er jo tydeligvis masser af mennesker, der er tossede med det!

Der er lukket for kommentarer.