Paradise Recap – Uge 13

Mandag

 • Drengene får fra morgenstunden brev om, at de enkeltvis skal date hotellets nye pige, Nathali. Endnu en pige. Der er eddermame ikke meget guy candy til os i år… Drengene får efterfølgende muligheden for at vælge Nathali som partner og i samme omgang få en magtfuld krone. Henrik vælger til Lauras store utilfredshed at snuppe den deal.
 • Med den nye krone vokser Henriks hoved sig så stort, at jeg begynder at være bange for, at det vil eksplodere. For eksempel når han udtaler ting som, at Mærsk er den eneste dansker, der nogensinde har været på niveau med ham. Oooookay.
 • Om aftenen er der eventyrfest, og alle deltagerne får tildelt kostumer. Christian får et mindre divameltdown, da han finder ud af, han skal være Tarzan og ikke Peter Pan.
 • Christian og Henrik er fulde og åndssvage og synes, det er pissesjovt at kaste tomater på Nadia, selvom hun helt tydeligt ikke er med på legen. Hun går ned til Sandy, og så opsøger de hende kreaftstejlme der for at provokere yderligere – og Sandy med, nu de har hende. Det stikker helt af. Sjældent har jeg da set så barnlig opførsel fra to drenge, der endda bryster sig af at være de andre gæster overlegne. Så kan man argumentere for, at alle folk kan opføre sig stupidt, når de er fulde, men både Henrik og Christian sidder og smiler stolte ind i kameraet, da de ædru skal komme med deres side af historien, mens de kalder det “drengestreger” i den tro, at det gør det okay. Jeg synes, de trænger til en flad. Der røg godt nok den sidste smule respekt fra min side.
Tirsdag
 • Henrik og Christian vågner begge to og er klar over, at det gik lidt rigeligt over gevind aftenen før, men sjovt nok er der ingen af dem, der erkender, at det var deres skyld. Christian udtaler sågar: “Jeg er ikke en fyr, der bærer nag(…), jeg synes bare, vi skal have det ud af verden.” Æh, Christian? Du har ikke noget at bære nag over, det er de andre, der har det. 
 • Benjamin, der var med for et par sæsoner siden (og også var årsag til noget drama i Sommer i Sunny Beach), checker ind. Jeg kan huske ikke at have syntes, han var fantastisk lækker dengang, men i forhold til de fyre, vi skal trækkes med i år, er han en velkommen tilføjelse. 
 • Benjamin får brev om, at han skal give en krone til den dreng, der har taget bedste imod ham og den pige, han vil danne par med. Henrik er svært utilfreds med ikke at være den eneste med en krone og udtaler vitterligt: “Det, synes jeg ikke, er værdigt for mig.” Jeg fatter ikke, hvad der er sket med den dreng. Det er lidt, som om han startede med at være selvfed for at være humoristisk og ironisk, men nu har det taget overhånd på den virkelig ucharmerende måde. 
 • Benjamin ender med at give sine kroner til Malthe og Nathali. Jeg er lidt skeptisk omkring Nathali generelt. Hun virker alt for… glad
 • Drengene gider ikke snakke med pigerne, så pigerne sætter gang i en isterningeleg for at få deres opmærksomhed. Det forekommer mig på en eller anden måde at sætte feministerne i hvert fald 30 år tilbage i tiden. 
Onsdag
 • Endnu en krone skal uddeles. Pigerne skal i fællesskab blive enige om at nominere en pige og ditto for drengene.
 • Sandy udtaler, at hun tror, drengene giver kronen til Benjamin, og Malene synes, det fortjener en svinsk bemærkning. Det irriterer mig en del, for jeg kan ret godt lide Malene. Jeg kan simpelthen ikke lure, om klipperne fremstiller Sandy helt anderledes, end hun i virkeligheden er, eftersom Malene, Christian og Henrik konstant synes, det er på sin plads at tale så nedladende til hende. 
 • Sandy får ret (in your face, Malene!), drengene har nomineret Benjamin, mens pigerne har valgt Mille. I sidste ende er det Benjamin, der render med kronen, og Sandy kan ikke lade være med at fryde sig lidt. 
 • Under Pandoras påpeger den ene gruppe, at den anden har spillet lidt selvmodsigende, og griner af deres forsøg på at tale udenom, hvilket får Christian i sin enorme selvindsigt til at udtale, at “gensidig respekt, det er vist ikke noget, de har fået ind med modermælken.” Pas nu på, du ikke bliver kvalt i din dobbeltmoral. 
 • Malene og Sandy kommer heftigt op at diskutere, fordi Malene insisterer på, at Sandy sagde, hun troede, Christian ville få drengenes nominering. Jeg fatter ikke, hvad der sker. Malene slår mig ikke som en person, der er nedrig nok til at lyve på den måde for at fremstille Sandy dummere, og en kommentar, hun giver til kameraet, giver mig da også indtrykket af, at det er en ærlig fejl fra hendes side, men jeg forstår eddermame godt, at Sandy er træt af at blive kørt på på den måde i én uendelighed.
Torsdag
 • Der kommer brev til kronehaverne, der skal give en krone til endnu en pige. Det afsløres også, at de, der har en krone, er dem, der skal sidde ned til aftenens parceremoni. Den sidste krone gives til Mille, der altså til endnu en parceremoni får lov til at køre frihjul, fordi hun ikke har taktisk betydning.
 • Det bliver ret hurtigt tydeligt, at det bliver Benjamin, der skal stå med valget mellem Sandy og Malene. Jeg hepper (tydeligvis) på Sandy, fordi jeg helt oprigtigt virkelig godt kan lide hende, men også fordi jeg synes, hun er meget mere skarp, end den “kloge” gruppe giver hende credit for, og på trods af at jeg selv er stor fortaler for intelligens (lidt for meget vil nogen endda sige), så kan jeg simpelthen ikke heppe på en gruppe, der kun kan finde ud af at klappe sig selv på ryggen og påpege fejl hos andre. For første gang i denne sæson har jeg afsindig hjertebanken, før Benjamin træffer sin beslutning, og da han reelt vælger Sandy, råber jeg muligvis “YES!” og danser lidt rundt i stuen.
 • Lidt random står der også to fyre bag Nathali, selvom der jo er piger nok. Blandt Martin og Christian vælger hun Martin, og Christian må luske over bag Mille, som er partnerløs. Det er ikke Milles skyld. Hun har haft et skodstart på hotellet, og der er ikke rigtigt nogen, der kan finde ud af, hvor hun står. 
 • Christian bryder totalt sammen, da Malene skal forlade hotellet. Snot udover det hele. Det er helt urimeligt sødt. 
 • Malene får en sidste opgave: Hun skal vælge, hvem af gæsterne, der som den første skal smittes med pesten, som åbenbart skal være en del af næste uge på hotellet. En creepy dude i sort uddeler derefter shots til gæsterne, og det viser sig, at det er Malthe, der er smittet, og han ryger straks på solo. 

Kommentarer (23)

 • Jeg er så glad for, at Malene er røget ud! 😀 Hun er en total bitch og hvad sker der lige for de lyserøde æblekinder?! Haha 😀
  Jeg stemmer på Sandy og jeg håber, at hun vinder hele shittet!

 • Jeg har set mandagens afsnit allerede, men også før det syntes jeg drengenes opførsel overfor Sandy er så syg.. Jeg synes faktisk det er decideret mobning de har gang i, og jeg har lidt svært ved at respektere at tv3 ikke går ind og blander sig her.
  For et par år siden gik de ind og blandede sig da 2 piger “kom op og slås”. Tror den ene fik givet den anden et skub eller lignende, men det var de sgu lige gode om.. Synes sgu det her er så meget værre!!

 • Ja jeg synes også det er virkelig grotesk den måde de opfører sig på og jeg har også mistet den sidste smule af det jeg godt kunne li ved dem begge… Fatter ikke man kan opføre sig på den måde. Jeg er helt enig i dig med at det er mobning og det bør bare ikke finde sted 🙁

 • Jeg hepper i den grad også på Sandy, jeg tror desværre bare hendes badeferie image snart giver bagslag… Men håber virkelig hun går all the way! GO SANDY!

 • Jeg var så færdig over mængden af blush på hendes ansigt. Haha.
  Jeg har dog ikke læst hele indlægget, da jeg mangler, at se afsnittet fra i går! 😉 Men jeg vender tilbage!

 • Jeg ser det på TV3Play, så jeg kan først se det dagen efter kl. 16. Men de er åbenbart kommet til at lægge mandagens afsnit ud i stedet for gårsdagens. Og der går det bare helt ned med deres, ja, mobning af Sandy. Jeg håber fandme hun vinder det hele, hun er den eneste, jeg kan lide længere. Jeg forstår ikke, hvad der er sket med Henrik. Jeg kunne faktisk ret godt lide ham engang og syntes, han var både sjov og sød, men han er blevet fuldstændig ulidelig. Jeg ved ikke, om han bare mangler Amanda, for jeg synes ikke, han har været sådan hele tiden. Jeg håber bare, han snart ryger ud.

 • Jeg starter ugen med at være kæmpe fan af Malene – jeg synes, hun spiller så intelligent og modent, hun gør sit bedste for at få Christian og Henrik ud fra Sandys værelse, hun er sød over for Mille etc. Men så lige pludselig vender hun 180grader og er pludselig virkelig en kælling.. Jeg forstår det ikke. Og den blush der – jeg var helt færdig og tænkte med det samme: “Miriam lægger et billede op på torsdag!!” Haha.

 • Åh gud, jeg har alle dage været irriteret på Malene. Først på grund af hendes mimik. Så fordi hun var en tør, kedelig type. Til sidst fordi hun var unødvendigt grov og altid efter Sandy på et mobbende frem for bare drama agtigt plan. Og så fordi hun falder for en som Christian. Bedste udfald!

 • Da hhv. malene og sandy skulle fortælle benjamin hvorfor han skulle vælge dem, var malenes tale 100 % nedladende og handlede egentlig kun om hvor dum sandy var, og hvorfor han ikke skulle vælge hende. Hold kæft, hvor var hun en kæmpe bitch. Og så efter parceremonien spørger christian sandy om hun ikke blev lidt for personlig, da hun sagde ordet 'kæresteri' og jeg sad seriøst og kogte over det. Hvad sker der for den gruppe og deres dobbeltmorale. Håber virkelig at de bliver smidt ud èn efter èn. Meget hurtigt.

 • Måske du skulle få slettet det ekstra “r” der har sneget sig ind i “argumentere”, når du selv hader tastefejl/stavefejl så meget! 😀

 • Åh, det lyder ikke rart. Jeg er bange for, at TV3 ikke kommer til at blande sig, med mindre det bliver fysisk. Ellers er grænsen simpelthen for flydende.

 • Jeg kunne også rigtig godt lide Henrik til at starte med, men der er da godt nok sket en radikal ændring med ham. Det er virkelig ubehageligt at se på.

 • Jeg var helt pjattet med Malene, da hun checkede ind, men det virker, som om Christian og Henrik smittede lige voldsomt nok af på hende…

 • Jeg havde faktisk håbet, det bare TV3s fremstilling af hende, der fik det til at se sådan ud, men så så jeg lige et interview med hende i Metroexpress, og der holdt hun totalt fast i sin bitchyhed. Ærgerligt.

Der er lukket for kommentarer.