Jeg er jo Bridget Jones #127

1. Hundehvalpekode til Norway Nails giver mig lige dele lyst til at købe hund og neglelak. Og jeg har muligvis allerede fået syv nye lakker i denne måned. :-/

2. I går lærte jeg, at man tilsyneladende ikke må joke med, at folk ikke må unfollowe én, når man har fødselsdag. I hvert fald røg der to styks til, efter det indlæg blev udgivet. Folk er røvhuller.

3. Jeg har slettet min Tinder. Det var seriøst bare endnu et søm i den kiste, der er mit negative syn på mænd. Er der nogen af jer, der reelt har mødt et acceptabelt eksemplar derigennem?

4. I tirsdags flottede min mor sig og købte smørrebrød til aftensmad. Jeg prøvede, det gjorde jeg virkelig, men selv efter at have skrabet alt fyldet af én med fiskefilet brød jeg mig ikke om smagen og endte med at smide den ud og lave mig en helt almindelig ostemad.

5. Tidligere på dagen havde jeg i øvrigt et storhedsøjeblik, da en dame kom hen til mig i LIC og gjorde mig opmærksom på, at min kjole på alleryndigste vis sad fast i mine strømpebukser…

6. Jeg går for tiden lidt og håber på, at der er nogen, der nominerer mig til det der med at hoppe i havnen, så jeg kan få lov til at lave den vilde rant over, at jeg ved grød ikke skylder dem en skid, bare fordi de er dumme nok til at hoppe med på den slags kædebrevstrends.

7. Min far er blevet totalt besat at konceptet “giveaway” og er nærmest desperat efter at forære noget væk på bloggen. Jeg bliver ved med at prøve at fortælle ham, at det nok ikke er den helt rigtige platform til hans type gaver, men det er lidt, som om han ikke forstår det.

(8. Hans type gaver være sig ting som familieterapi og retræteophold.)

9. I morgen skal der bookes en tid til et dyrlægetjek til Frank. Jeg prøver mentalt at forberede mig på den uges udfrysning, der nødvendigvis må følge, fordi Frank altid gør det meget tydeligt, når han synes, jeg har forrådt ham.

Kommentarer (26)

Der er lukket for kommentarer.