Hip hurra og den slags

Nåhmen, hallo, jeg har fødselsdag i dag! Og på trods af min elskede Grumpy Cats sure mine, så er jeg faktisk i ganske glimrende humør. Solen stråler (selvfølgelig), og dagen har allerede budt på blandt andet rare gaver, Frankekys og en ordentlig motherfucker af en tartelet!

Det bliver bare et kort check-in, for om lidt skal jeg ned i køkkenet og sætte gang i noget hjemmelavet Ben & Jerry’s, så desserten kan spille lige så meget som resten af dagen. Oh yes. You heard me. Hjemmelavet Ben & Jerry’s. Kan kun anbefale deres suveræne opskriftbog. Den er legendarisk!

Skulle man være interesseret i at give mig en gave (og det er I naturligvis allesammen, ikk’å? IKK’Å?!), så fik I jo en ønskeseddel i går, men havde man måske noget lidt mere symbolsk i tankerne, så synes jeg da, man lige skulle smutte over i hemmelighedssektionen og få lettet sit hjerte. Der har været stille på den front de sidste par dage, og den slags kan vi jo ikke have. Mere smuds til folket! 😉

Hav en vidunderlig min fødselsdag allesammen og fryd jer over, at vi også har mandagsfri i morgen! Hurra!

PS: Hvem end den person er, der besluttede sig for at Bloglovin’-unfollowe mig på min fødselsdag: Ej! Feje hold! Og aldersdiskrimination!

Kommentarer (30)

Der er lukket for kommentarer.