Glæder, kun piger forstår

– Når man tager sin bh af efter en lang dag

– Når man gnider sig i øjnene og ikke har makeup på.

– Når man smider skoene på vej hjem fra byen.

– Følelsen af nybarberede ben mod nyvasket sengetøj.

– Når man finder den perfekte kjole.

– Når man tester en ny mascara, og den viser sig at være fantastisk.

– At forelske sig hovedkulds i en fiktiv figur.

– Når man finder et par behagelige høje hæle.

– Når frisøren ikke klipper 10 cm mere af end aftalt.

– Når man kværner en hel plade chokolade og har det virkelig dårligt på en virkelig god måde.

– Når man er fuld og skråler med på Spice Girls.

– Når man laver den perfekte rodeknold i første forsøg.


Det er ikke altid helt dumt at være pige… Har I flere forslag? 

Kommentarer (45)

 • 1 kan jeg virkelig relatere til!

  Når man får lagt en flot neglelak uden ridser, skrammer osv 🙂

 • OMG, det er faktisk den bedste liste jeg har set. Jeg er enig i ALLE punkterne. Man kunne yderligere tilføje:

  – Når man lægger neglelakken perfekt og ikke når at skramme den inden den tørrer
  – Når man har menstruation og bruger det som undskyldning for at kværne en Ben & Jerry's på én aften (og virkelig selv synes at undskyldningen er helt legitim. Because it is.)
  – Når Ryan Gosling dukker op på skærmen uventet

  … og sikkert mange flere! 😉

 • Jamen. Er jeg virkelig den eneste, der ikke nyder at tage min bh af, om det så har været en lang dag eller ej?! Jeg føler mig sådan helt …bar. Og hængende. Ahæm.

 • Såeh, uden at komme til at træde nogen over tæerne, kan det så have noget at gøre med barmstørrelse? Jeg mindes i hvert fald, at bh'er ikke var lige så stort et helvede, da jeg var en beskeden C-skål. I dag er der mere korset over det. Ikke rart. Jeg smider skidtet, så snart jeg kan komme til det. Læste engang én beskrive det som “boob jail”, og det er den mest præcise beskrivelse evarh!

 • Iih hvor kunne jeg bare nikke genkendende til rigtig mange af dem!
  Især nr. 4… mmmmmh… Elsker, elsker, elsker at gnide mine glatte ben mod sengetøjet 😉
  Og hvorfor er det lige at man kun kan lave den perfekte rodeknold derhjemme en søndagaften hvor ingen alligevel ser den? Buhu..

  Tak for endnu et fedt indlæg Miriam!
  – Smil fra Pigepaatvaers

 • Tja, jeg havde nærmere tænkt det omvendte, at hvis man ikke havde så meget at slæbe rundt på, så gjorde det ikke noget at rende rundt uden bh? Men den teori passer du jo ikke heeelt ind i, så den droppede jeg igen, ha. Jeg har selv E-G-skål afhængig af mærke, og jeg sætter virkelig pris på, når de bliver holdt oppe af en velsiddende bh. Hmm. Det er nok en kombination af præferencer, bh'ens komfort og, som du nævner, størrelse. Selvom jeg personligt finder det direkte ubehageligt at gå rundt uden…

 • Jeg bruger str rimelig stor synes jeg (det svinger mellem d-g(!), bh-str er åbenbart forskelligt fra mærke til mærke, og gør forvirringen total), men jeg kan simpelthen ikke snuppe ikke at have bh på, medmindre jeg har en meget stram top på. Synes det gør ondt i brysterne, og ja, generelt bare ikke rart! 🙂

 • Jeg tror ikke det er barmstørrelsen. Mine bryster er så små, at de passer en størrelse 32A i Victoria Secret – det vil sige den mindste størrelse de overhovedet har. Det er derfor sjældent at jeg overhovedet går med bh, men når jeg endelig gør; så er det den mest fantastiske følelse i verden at tage den af. Men kunne forestille mig, at det er endnu mere fantastisk, hvis man rent faktisk har bryster.

  PS. Jeg er KÆMPE fan af din blog og dig, du er mega sej.

 • Ha! Jamen så må det bare være en smagssag. Hvis jeg skal bevæge mig det mindste, så bryder jeg mig heller ikke om at gå uden bh, men skal jeg bare tusse rundt herhjemme, så ryger den af!

 • Der er bare ikke noget bedre! Det får mig altid til at undre mig over, hvorfor jeg er så rådden til at få vasket sengetøj. 😀

 • Årh ja! Nr.1 burde få en pris! Verdens bedste følelse at være bh-løs, eller endnu bedre, spændt op i en sports bh;)
  Denne her burde stå på listen også;
  – Når gæsterne er gået, og der er mere kage tilbage!

 • Er også vældig enig 🙂 har et appendiks til 1'eren – at smide de stramme bukser (jeans) efter en lang dag og hoppe i joggingbukser – specielt hvis det er en lang dag man har menstruation 🙂

 • Sjældent har jeg været så enig i noget som helst!
  Jeg sender et højlydt “Amen!” af sted til hvert eneste punkt – og også til kommentarpunterne om neglelak, strømpebukser og kage! 😀

 • Åh, hvor jeg dog elsker det punkt med chokoladen. Det sker hver gang.
  På den ene side har man det sådan super dårligt, og på den anden virkelig godt. For pladen kom jo ned – og den var lækker! Hver en bid!

 • Når ens veninde siger “du er faktisk min bedste veninde”… Sooooo 4th grade, men det varmer stadig, selvom man er 25 🙂

 • Når man kan læse blogs uden dårlig samvittighed i skolen, for læreren er … væk?
  Når man kan kramme, holde hånd og så videre uden at være homo eller set skævt til, for man er jo pige.
  Når man kan græde uden grund og sige, jamen det er den tid på måneden (også hvis det ikke er det).
  Når man kan bitche uden grund og sige jamen det er den tid på måneden (også hvis det ikke er det).
  Når man er forelsket kan man frit snakke om hankønsvæsenet i visse mængder, uden at være for piget. For man er jo pige.
  Når man kan købe lyserøde items og sige, jamen jeg føler mig bare feminin for tiden.
  Når man kan være big spender og sige, jamen pige tøj ER jo dyrere end drenge tøj. Sådan er det bare. (ikke).
  Når der bare er så meget større udvalg i tøj og butikker med tøj, fordi drenges h&m sucks og tøj generelt.
  Når der er så mange smykker der skinner og redder et helt outfit, uden det er gay. For man er pige.

  Når man er pige. Det er bare godt at være pige.

 • Når man finder det “rigtige” sæt tøj i første omgang, når man skal finde tøj om morgenen 🙂

 • Jeg må helt sikkert også være komplet enig i det første punkt, mens andre også har vildt mange gode pointer!
  – En ting jeg kunne tilføje er, når man får en pakke man havde glemt man havde bestilt og bliver totalt overrasket når man åbner den. Det er ligesom juleaften selvom man har betalt for det selv (Det kan ikke kun være mig der gør det, vel?!) 😉

 • Jeg nåede ikke mere end et par punkter, før jeg måtte famle efter <3 knappen xD

  Tilføjelse:
  Når man opdater, at “det tid på måneden” (jeg kalder det trolde-sæson) er forbi 😀
  Når man man opdager at trolde-sæson begynder (fordi man ikke er klar til at blive mor :P)

  // Janni aka Gulde < Gulde.dk

 • Jeg tror også det er smags-sag. Jeg elsker, når jeg kan smide den om aftenen, før jeg kaster min nat-trøje op, men bryder mig ikke om at gå rundt uden – ikke engang hjemme, hvis jeg ikke sidder/ligger i sofaen eller sengen. Jeg har også noget af en barm-størrelse, og finder det smertende, hvis jeg ikke har noget med ordentlig støtte i på. Fx, skal jeg helst have 2 sports-bh'er på ved løb eller karate – og til karate helst også et sæt bryst-beskyttere for at få det hele strammet ordentligt op, så det ikke hopper, av av.

  // Janni aka Gulde < Gulde.dk

Der er lukket for kommentarer.