Giveaway-extravaganza, del 2

Til Matas’ fordel skal det siges, at de de sidste par år er kommet mere efter det der med at have flere produkter specifikt til lakhovederne. Essie, Sally Hansen og O.P.I er fx at finde i sortimentet nu, hvilket er ganske glimrende, men stadig ikke helt godt nok. Næh, hvis man tager sin neglelak seriøst, så er det stadig online, de bedste ting er at finde.

Case in point: LuxBeauty. En af mine absolutte favoritwebshops, når det kommer til negle og andet pigefnidder. Og så er den dansk! Her kan jeg boltre mig i yndlingsmærker som China Glaze, Deborah Lippmann og Orly – naturligvis cruelty free, som jeg jo foretrækker min neglelak.

Og i dag, kære venner, skal vi netop snakke lidt om sidstnævnte mærke, Orly. Et forfærdeligt undervurderet mærke herhjemme. Jeg fatter det ikke. Der er altså tale om toppen af poppen, når det kommer til lak. Fantastiske farver, nemme at arbejde med, superb holdbarhed – hele baduljen. Både LuxBeauty og jeg er meget utilfredse med, at Orly ikke får mere opmærksomhed, så derfor kan I nu vinde hele tre farver, så I selv kan se, hvad I er gået glip af! Jeg har personligt googlet swatches i én uendelighed, indtil jeg med megen møje og besvær skar udvalget ned til tre smukke, glade sommernuancer: Cotton Candy, Purple Pleather og Viridian Vinyl. Er helt ærligt ved at dø lidt over, at jeg ikke selv kan få lov til at deltage i konkurrencen… Men det er lidt, som om det ikke ville være helt etisk i orden. 😉

Som sidst skal I blot lægge en kommentar nedenfor med jeres emailadresse og et lille hej, så er I med i konkurrencen, der løber frem til mandag d. 14. april klokken 17. Og hallo, hvis I nu skulle have shoppeabstinenser, så kig da lige forbi LuxBeauty og smid nogle penge på et par rare produkter – så kan det være, vi kan få sponsoreret lækre lakker en anden gang også. 😉

Kommentarer (59)

Der er lukket for kommentarer.