Shhh… #10

Okay, jeg skal lige gøre opmærksom på, at det altså ikke er nødvendigt at indsende sin hemmelighed mere end én gang. Jeg får oftere og oftere en hemmelighed med det samme emne, tydeligvis skrevet af den samme person flere gange i streg eller måske én gang og så igen efter et par dage. Jeg udgiver 15 hemmeligheder i hvert indlæg, men får en hel del flere tilsendt, så der foregår hele tiden en udvælgelsesproces for at gøre hemmelighedsindlæggene så alsidige som muligt. Oddsene for at blive udgivet stiger altså ikke, fordi man indsender den samme hemmelighed flere gange – så skal man nok i stedet indsende en masse forskellige. 😉

Søde du. Jeg går ud fra, du ved, at det nok ikke er helt godt, eftersom du har indsendt hemmeligheden. Vær sød at overveje at søge hjælp. Det er alt, alt for tidligt at smide dit liv væk.

Jeg er tosset med mængden af hemmeligheder, der går ud på, hvor højt I elsker Frank!
 

Stand proud, my sister. Jeg tænker, at du nok skal have dem, fordi du er ulykkelig over din barm, som den er nu? Well, hvad hjælper det at få dem, hvis de alligevel skal gemmes væk af frygt for, at folk opdager dem? Fuck da, hvad folk tænker – det er dine kasser!

Kommentarer (18)

 • Jedig pigerne får sgu en hel del love fra dine læsere, hvilket er lidt spøjst, når man tænker på hvordan du selv har det med kaninen. Og så lollede jeg for groft over den med chihuahuaen, nok mest af alt fordi jeg har det på samme måde ! 😀

 • Du skønne kvindemenneske med kommende silikonebryster – frygt det ikke, du gør det jo fordi du vil. Jeg har været helt og aldeles åben om det og fortryder det ikke et sekund, møder ingen negative reaktioner på det og det er det bedste valg nogensinde! 🙂

 • Ad til den med tandbørsten.. Det er virkelig nederen gjort.. Håber ikke uploader er den samme, som hende der lavede en kæmpe lort, der skulle brækkes i stykker med en børste, hahahahaha..
  Og hende Lærke – er hun ikk sådan 15 eller sådan noget?

 • Tro mig, de (eller nok mest Marie) får lige så meget hate – det er bare som regel så groft, at jeg ikke vil udgive det. Jeg er nu bare glad for, der kommer både positive og negative hemmeligheder. Marie er jo populær i blogland, og jeg synes da ikke, hendes læsere skal holde sig tilbage, bare fordi vi ikke lige deler blogsmag på det punkt. Jeg synes i øvrigt også, at Lærke er nærmest latterligt smuk at se på. 🙂

 • Jeg spiller ikke selv computerspil, men jeg synes ikke, det er pinligt at gøre det. Havde faktisk lige præcis håbet, der stod nogle Sims-spillere frem, så hemmelighedsdeleren fandt ud af, at hun ikke var alene.

 • Man kan jo så i det mindste håbe, at vedkommende havde gjort toilettet rent i mellemtiden. 😉

  Jeg ved faktisk ikke, hvor gammel Lærke er, men jeg synes også, hun er smuk!

 • Jeg har skrevet en halv-harm kommentar, om al den opmærksomhed jedig-søsterne får i dine hemmeligheds-runder (hvilket jeg konkluderede udelukkende kun kunne stamme fra dem selv). Er der en grund til, at den er blevet fjernet 🙂 ?

 • Jeg spiller det også – jeg er 20. Har flere veninder på +20 der også spiller sims. Jeg elsker det og synes ikke det er pinligt.

 • Det er helt fair, lurede nok det var derfor, omend jeg inden “send” blev enig med mig selv om, at det bestemt ikke var tilfældet. Men du ved, når man først ser rødt…. 🙂
  Vil i øvrigt lige benytte lejligheden til, at give dig min fulde opbakning ift. tidligere diskussioner herinde om, hvad der må postes, hvad der må diskuteres osv. Synes du styrer diskussionerne og debatterne utroligt ordentligt, med gode argumenter og sikre holdninger! Det er en glæde at følge dig, og utrolig dejligt at man beriges og ikke kun fordummes ved bloglæsning

Der er lukket for kommentarer.