Spred lidt god blogkarma…

I får lige lidt Frank, inden jeg begynder at tigge tjenester… 😉

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er stor fan af små blogs. De har en tendens til at have en originalitet og en oprigtighed, som lidt for let bliver slebet af, som læsertallet stiger. Det er helt normalt. Man bliver skræmt af mængden af folk, der pludselig kigger med, af de negative kommentarer, der følger, og af at der pludselig er en bunke folk, der skal gøres tilfredse.

Jeg har før lavet ivrige anbefalinger af små blogs. (Førsteanden, tredje gang.) Jeg var pænt tosset med de indlæg, fordi jeg elsker god blogkarma – at introducere læsere til nye yndlingsblogs, at give egne yndlingsblogs nye læsere, den slags. Men så var det, jeg løb tør for små blogs at anbefale. Og nogle af de små blogs udviklede sig til større blogs eller bare i en retning, jeg ikke var så vild med, så nu har jeg brug for noget ny inspiration.

Og det er så her, I kommer ind i billedet, folk, der af en eller anden grund finder mig interessant. Der er kommet en hel del nye til de sidste par måneder (hej!), og jeg tænker, der er flere af jer, der har egen blog eller måske befinder sig i nogle andre blogcirkler end mig og derfor kan åbne mine øjne for noget blogcandy (ligesom eyecandy – get it?), som jeg slet ikke vidste fandtes. Så spam da lige mit kommentarfelt til med lækre links, så jeg (og evt. andre, der sidder og keder sig) kan tilbringe aftenen med at gå på opdagelse i blogland – og forhåbentlig finde inspiration til nye anbefalinger af små blogs! Hurra!

PS: Smagsmæssigt er jeg til alt fra hjertesmerte til modenørderi… Bare ikke træningsblogs (af åbenlyse årsager) og I kan også rende mig i LCHF. Jeg elsker kulhydrater! 😉

PPS: (Jeg har et virkelig usundt forhold til parenteser, jeg ved det godt… Undskyld.)

Kommentarer (51)

Der er lukket for kommentarer.