Shhh… #11

Såeh, der er flere af jer, der bruger hemmelighedsfunktionen til at stille mig spørgsmål af den lidt mere nærgående slags, og de bliver altså ikke udgivet. Mest fordi de jo ikke rigtigt er hemmeligheder. Jeg har imidlertid totalt mangel på det der filter, som nogle bloggere har, der betyder, at de holder visse ting for dem selv, så hvis I vil have svar på jeres spørgsmål om alt fra Sille-sagen til min røv af en ekskæreste, så smid dem bare i kommentarfeltet eller send mig en mail. Jeg har endnu ikke mødt et spørgsmål, jeg har været for forarget til at svare på, så jeg skulle mene, der er ret højt til loftet. Ellers skal jeg nok råbe op. 😉

Jeg er med på det hele! Grrrr… *indsæt sexet emoticon*

Kommentarer (30)

 • Hehe, det rygte har jeg set blive bitchet rundt i blogland før. Enten er det for godt til, at nogen vil lade det ligge. Eller også er det sandt. 🙂
  Hvad er det, han siger i Godfather… “Personally, I don't mind how a (wo)man makes a living.”

 • Til dig uden hemmeligheder; Jeg har samme følelse.. Men jeg har besluttet, at mit liv sgu godt kan være festligt alligevel – det tror jeg bestemt også, dit er!

 • Føler mig ret så vigtig: 3 ud af 3 indsendte hemmeligheder har været publiceret (inklusiv den med Frank-affæren), og to af dem ligger i ovenstående indlæg. I got the power 😀 eller. Nej? Okay.

 • Jeg ved godt, hvem det rygte går på, og at dømme efter hendes livsstil og værdigrundlag, så tror jeg snildt, den kunne være sand. Det har stædige rygter en tendens til at være…

 • Det er sjovt, du er ikke den første, der har haft flere hemmeligheder i samme indlæg. Sært, når jeg vælger dem i totalt tilfældig rækkefølge.

 • Hvem går rygtet på!!? Det kan vel nok nævnes – der er jo ikke nogen garanti for at det er sandt, og hvis det har floreret rundt før, hvorfor så holde navnet hemmeligt!? Jeg er nysgerrig!! 🙂

 • Hvis det er hende som jeg tror I snakker om, så er det sandt..
  Hun har tidligere selv fortalt om det på en “pro-anna” hjemmeside for flere år siden, men tror ikke det er noget hun ernærer sig med det længere 🙂
  Hun blogger dog heller ikke mere – i hvert fald sjældent 🙂

 • Vores liv er bare superspændende, det er derfor. Ej, jeg tror bare (kan ikke tale på de andres vegne) at vi har alsidige hemmeligheder frem for dem der spammer dem samme ind? :p

 • Ey Miriam? Går deciderede gæt omkring så 'grumme' rygter ikke over et moral kodeks, troede det var meningen, hemmelighederne ikke skulle påvirke deres liv – og det vil et rygte som dette da helt sikkert gøre? Synes bare det er lige i overkanten, i forhold til at gå fra en hemmelighed, der kunne være om hvem som helst og højest sandsynlig løgn til at være en beskyldning af en blogger for at begå den slags. Ikke for at være en sur bitch, men stadig, det er lige i overkanten at læse det.

 • Jeg vil gerne høre, om du er forsvundet fra Sillewho? Flygtet? Eller bare gået væk fra bloggen? Eller kommenterer under andet navn? Hvor er du, vi savner dig derovre?

 • Hov, så gik der fællesmobning i den! Medmindre, selvfølgelig, at der bare sidder én læser ved navn Anonym Hansen med et mystisk og målrettet had mod en bestemt blogger… Anyways, er ked af hvis min kommentar var med til at starte det, for det var bestemt ikke hensigten.

 • Peoplelicious, Mie og S har helt ret. Jeg har slettet kommentarerne, der anvendte navne nævnelse. Sandt eller ej, så skal man have lov til ikke at have sit navn knyttet til sådan et rygte.

 • Det handler selvfølgelig delvist om, at der er færre og færre indlæg, jeg finder interessante, som det oprindelige indlæg handlede om. Den anden side af det er, at jeg er skuffet over måden, hvorpå Sille håndterede hele situationen. Til mig udtrykte hun, at hun var ked af, at hun sendte horder af tilsvinende Sillefans min vej, men hun irettesatte aldrig deres tone over for dem, hverken på bloggen, instagram ellers deslige. Takkede for støtten og ignorerede svinerne, der ofte fulgte med. Og den, der tier, samtykker som bekendt. Så for nu i hvert fald har jeg brug for en Sille-pause.

 • Jeg elsker dit sprog, formulering og argumentation når du bliver spurgt om noget, dette spørgsmål inkl. 🙂

 • Tak for det, Stine. Jeg prøver altid at svare så ærligt og tydeligt som muligt, selvom det ved grød ikke er alle, der sætter pris på det. 😉

Der er lukket for kommentarer.