Mine Tinder-regler

Tinder er uden tvivl den nye it-app. Skulle man have gemt sig under en sten det sidste halve års tid, kan jeg fortælle, at den såmænd går ud på, at man udvælger nogle billeder fra sin Facebook-profil, vælger den ønskede alder og område for potentielle partnere og så ellers bare begynder at kigge på mænd. Swiper til venstre for nej tak og swiper til højre for ja tak. Hvis man har liket en, der også har liket dig, får I besked om det, ellers ikke. Win for de af os med svær frygt for at blive afvist.

Hele verden elsker Tinder. Tilsyneladende. Personligt har jeg enormt svært ved at skulle dømme folk ud fra deres udseende alene. Ikke fordi jeg ikke er overfladisk, for det er jeg selvfølgelig, men fordi det sker ret ofte, at jeg føler mig tiltrukket af en mands udseende, men det sker virkelig sjældent, at jeg føler mig tiltrukket af en mands personlighed, så det er der, jeg normalt fælder min dom. Og på Tinder er det mildest talt virkelig sparsomt med info på personlighedsområdet. Bare en enkelt lille obligatorisk sætning havde været rart. Jeg kan analysere mig frem til skræmmende meget ud fra en persons formulering, ordvalg, grammatik, osv. Men ak, jeg må klare mig uden.

Jeg har derfor nu udviklet nogle regler for, hvad jeg kræver af potentielle Tinder-matches’ billeder. Dem har de trods alt specielt udvalgt, og de må derfor signalere noget om manden bag. Ikke? Efter timelange Tinder-ture og nogle virkelig fæle mismatches er mine dealbreakere efterhånden fastsat.

Så kære Tinder-mand. Jeg noper dig konsekvent, hvis…

 • Alle dine billeder er gruppebilleder, og jeg derfor ikke kan gennemskue, hvem på billedet du er.
 • Et eller flere af dine billeder er et selfie i spejlet af din nøgne overkrop.
 • Du kun har billeder af dig selv, der dyrker sport. Okay, du er aktiv, men du laver vel andet end at surfe og stå på snowboard?
 • Du ser skidesur ud.
 • Du på et billede optræder med en pige, som du tydeligvis var romantisk involveret med. 
 • Du poserer foran en plakat af en nøgen dame. (Man skulle næsten synes, det var logisk?)
 • Alle dine billeder er af natur/tegneseriefigurer/dårlig kunst og ikke et eneste er af dig.
 • Man ikke kan se dit ansigt. 
 • Vi er Facobook-venner, og jeg derfor ved, at du har en kæreste.
 • Du har været med i Paradise Hotel.
 • Dine billeder hører hjemme på DKBNs hjemmeside.
 • Vi fjollede rundt for nogle år siden, indtil jeg fandt ud af, at du havde en kæreste. Idiot.
Og selv med alle disse retningslinjer er oddsene for, at manden, man matcher med, er en en komplet idiot, temmelig store… 

Kommentarer (25)

 • Tinder er generelt en OMFG oplevelse. Seriøst. Det er et rart selvtillidsboost, men hold nu kæft, hvor vil de alle sammen bare knalde. Og have bh billeder. Endnu engang OMFG. Hvad er det for nogle freaks, jeg tiltrækker?!

 • Jeg har en kæreste. Men er mega Tinder-nysgerrig! 😀 også bare sådan for at se, om jeg overhovedet ville matche med nogen. MEN jeg bor så langt ude i Vestjylland, at chancen for der er nogen, som overhovedet bruger Tinder er temmelig lille – og HVIS de så gør, så kender jeg dem sikkert i forvejen. Haha.

 • Jeg forstår ikke alt det fuss omkring tinder! Hvorfor hopper alle med på det? Og hvad så med os der har kærester, vi kan jo for helvede ikke være med på det nyeste af det nyeste!
  Jeg nedlægger veto….

 • Har tigget min kæreste hele weekenden om at få lov til at hoppe med på Tinder. Er det helt galt? Altså jeg vil jo også være med!! Og jeg forestiller mig det må være en omend ikke sjov tidsrøver – så i hvert fald også et selvtillidsboost, som AstridP også skriver. Har ellers looovet min kæreste ikke at skrive tilbage til nogen som helst mænd, vi kunne gøre det sammen, han må også, osv. Men næ nej! Nå, det er nok også fint nok, har en dejlig mand i forvejen jo 😉

 • Word!

  Jeg har det også lidt stramt med dem, der poserer med kattekillinger eller hunde. Plus typen der stolt viser deres dyre biler frem.
  AM

 • Elitedaters. Siger det bare. Når man kommer gennem junglen af selvtilfredse CBS typer, der dyrker ekstremsport, så er det sgu der, de intellektuelle mænd kommer. Eller det var det i hvert fald for 5 år siden da jeg mødte min mand derinde.

 • Der er jo ligesom en grund til, jeg er på Tinder 😉
  Men jeg vil sgu gerne have et propert hej først, før jeg får dillerbilleder. Det er sgu ikke meget forlangt 😉

 • What Astrid said. Og så er det jo ikke nødvendigvis sikkert, at alle bruger det som hook-up app, bare fordi den er designet til at være det… 😉

 • Aaaarh, men den er jo altså heller ikke helt god. Det er jo lidt at lyve over for folk. Tænk på alle de stakkels mænd, der ville skrive til dig og ikke kunne forstå, hvorfor du ikke ville svare. Næh, du må nøjes med ham derhjemme, må du. 😉

 • Jamen for helvede – hvis du gerne vil møde en, der er seriøs, så bliver du nødt til at investere i det. Kom nuuuuuuu!

 • Heeeej Miriam.
  Du er min tinderguru, så ved du om, når man selv søger efter f.eks. i alderen 22-27 om personer der så er f.eks. 28 eller 19 – kan støde på ens profil derinde…? det burde de vel ikke kunne når de ikke er i min kategori 😀

 • Yikes, der må jeg næsten være dig svar skyldig. Jeg vil gætte på, at deres algoritme er designet, så kan kun ser folk, man potentielt kan blive matchet med, men jeg kan faktisk ikke sige det med sikkerhed.

 • Ja se det var lidt det svar jeg ikke håbede du havde.. men håber dit gæt er rigtigt.. så kan man vel på en eller anden måde undgå at ens eks ser ens profil 😉

Der er lukket for kommentarer.