Jeg er jo Bridget Jones #121

Jeg er jo Bridget Jones #121

1. Såeh, ja. Jeg er lidt en rådden blogger for tiden. “I’m soarry!” (Siges med Gilbert Blythe-accent) Og som altid, når jeg har lidt for travlt, laver jeg alt muligt andet, end det, jeg burde lave. Min inbox er ved at eksplodere. Jeg sætter endnu et afsnit Gilmore Girls på. Undskyld til dem, der tålmodigt venter på svar.

2. Bridget skulle naturligvis have været ude i går, men der var jeg sammenlagt vågen omkring tre timer, og det var mest for at tisse og fodre Frank. Og ikke læse til uni.

3. Lørdagens brandert nåede op på over 10 timers fuldskab. Det er jeg åbenbart blevet for gammel til. Min rekord er 16 timer, og det er med vemod, jeg nu må acceptere, at jeg nok aldrig kommer til at slå den.

4. Forleden fik jeg verdens fineste dåbsinvitation med posten. Jeg lagde kuverten i min lomme, mens jeg kørte i Netto, og et par timer efter jeg var kommet hjem, kom jeg i tanke om den, men der var lommen tom. Endevendte hele min lejlighed flere gange og var begyndt at frygte, at jeg ydmygt måtte efterspørge en invitation til, da jeg liiiige skulle prøve den jakkelomme der for syvende gang. Og der var den selvfølgelig.

5. Magter i øvrigt ikke at rydde alt det rod op, jeg lavede i jagten på den forsvundne kuvert. (Verdens værste detektivfilm-titel.)

6. Emily Salomon er begyndt at følge mig på instagram. Jeg magter slet ikke presset. Min instagram er jo røvsyg. Det er lidt ligesom dengang RockPaperDresses begyndte at følge mig på Bloglovin’. Jeg kan overhovedet ikke tackle det.

7. I onsdags løb jeg tør for Franks vådfoder, men da jeg ville købe noget mere, var der udsolgt. Endte med at stå i fem minutter og bare stirre på den tomme hylde velvidende om, at jeg ikke kunne tage hjem uden mad til herren. Han ville aldrig tilgive mig.

8. Blev til sidst enig med mig selv om at købe en dåse tun, men der var klokken blevet så mange, at jeg ikke kunne nå hjem og stadig nå en aftale, så jeg endte med at tage på restaurant med tun i tasken.

9. Frank blev i øvrigt så begejstret for at få tun, at han åd en halv dåse på omkring halvandet minut og derefter kastede alt op igen. Udover det hele. Man skulle næsten tro, jeg havde vænnet mig til at tørre bræk op nu… Men nej.

Kommentarer (10)

 • Mere GG til folket! Opvask, uni-læsning og indkøb kan da bare klare sig selv, no?

  Min rekord er faktisk noget så vulgært som 30 timers druk i streg. Ikke en rekord jeg har i sinde at prøve på at slå. Adr!

 • Jeg havde også engang en pakke pålæg med til familiefødselsdag. Den var ikké meget ved, da jeg kom hjem.
  Værrer var det dog, da jeg skulle overværer en retsag med min gymnasie-klasse i samfundsfag – der havde jeg en dolk med i tasken, da jeg lige havde været på sommerferiecamping med mine veninder ugen for inden, og ikke liiige havde fisket den op.
  Godt de ikke tjekkede os, inden vi skulle ind – tror ikke jeg havde været et hit :p

  – Anne

 • Pjat med dig :-*
  Jeg har lært, at hver gang man begynder at tænke højt om nogen, så skal man bare tænke på, at de også er mennesker og skider. Ja. Det var der sgu engang en klog journalist, der sagde til mig, før jeg skulle interviewe mit første musikalske idol. Væk med det pres på skuldren. (her ville jeg på insta indsætte en sammenbidt smiley). Kåhå

 • Hvis bare det havde været en barstol… I stedet var det til dimission. Sad på forreste række, lige foran rektor, lærere og flere hundrede forældre. Hvem fanden lægger også studenterkørsel OG galla dagen før translokation?!

Der er lukket for kommentarer.