Kommentarer (16)

  • Åhh det er saftigt altså! Når der både er noget med manglende orgasmer (deprimerende), gigantiske lorte (imponerende) og utroskab i lange baner (deprimerende igen) – kan man vel nærmest ikke andet end at klappe i sine små fedtede hænder 😀

  • For fanden hvor ville jeg gerne vide noget mere om den sidste..! Altså, det er lidt ligesom trafikuheld, man kan bare ikke lade være!

  • Uddyb lige den sidste. En affære med en stor bloggers kæreste.. Var de kærester mens du havde en affære eller var han kæreste med en anden på daværende tidspunkt? Og hvem!
    Hallo, i need this gossip.

  • ØV, jeg har desværre tænkt det samme om Sillewho, og i dag tog jeg mig selv i at unfollow hende, selvom jeg længe har været underholdt af hendes skriverier!

  • Som Nanna siger: Hemmeligheden er skrevet i nutid, så man må gå ud fra, det sker lige nu. Men det skal selvfølgelig ikke afsløres hvem, så dør hele konceptet jo. 😉

  • Jeg elsker stadig Sille af hele mit hjerte, men jeg er enig i, at hun har mistet en del af sin ironiske distance til blogland. Jeg håber, det er, fordi hun lige skal finde balancen, nu hvor hun er begyndt at blogge så meget.

  • Er lige, for tre minutter siden, begyndt at følge din blog. Og det her… Er en alt for fed idé! Meget underholdende! Hvordan fungerer det helt præcis??

  • Hej Rigmor, og velkommen til! Oppe i toppen af bloggen er der en side, der hedder “Hemmeligheder”. Den trykker du på, og så kommer der et felt frem, hvor man kan skrive sin hemmelighed. Det er helt anonymt, og man kan indsende så mange, man vil. 😉

Der er lukket for kommentarer.