Paradise Recap – Uge 6

Mandag:

 • Fie fra sæson 7 checker ind med besked på, at hun senere skal uddele titler til hotellets gæster… Og kender selvfølgelig Kasper. Men det er Danny, der er straks får et godt øje til hende.
 • Gæsterne skal være græske guder om aftenen. Henrik bliver Poseidon, fordi han er en vandhund. Danny og Kasper bliver Apollon og Dionysos, fordi de angiveligt er “festguder.” Nadia får Afrodite, og Michael bliver Hades – den eneste negative gudetitel. Selv er Fie Søs…Søjs? Sovs? (Det er ham, vi andre kalder Zeus.) Hades bliver forvist fra gudefesten og skal tilbringe aftenen i “underverdenen”… aka Solo. 
 • Den der ene græske sang fra Zorba the Greek, som alle kender, bliver spillet, men gæsterne har tilsyneladende ikke helt styr på deres kulturelle danse, så det bliver først til vals og efterfølgende til cancan. Jojo. 
 • Danny og Fie snaver. (Uuuh, pas nu på, Danny, det kan ødelægge alle dine Amanda-planer!) Kimie og Henrik knalder i poolen. Mega wtf-hookup!
Tirsdag:
 • Hades/Michael skal sætte to ikke-guder i fare. Han vælger Kimie og Laura, der skal på udflugt til den famøse underverden. Kasper har endelig opdaget, hvor needy Laura er og håber egentlig lidt, hun ikke kommer tilbage. 
 • Kimie og Laura skal diskutere sig frem til, hvem af dem, der skal bytte plads med en af de andre på hotellet. Laura viser sig ikke overraskende som den svageste spiller, og Kimie bytter plads med Henrik, som dermed står i fare sammen med Laura. HA! Den havde du ikke set komme, hva’ Michael?!
 • Det er guderne minus Michael plus Kimie, der skal bestemme, hvem der skal ryge fra hotellet, hvilket naturligvis betyder, at Henrik bliver stemt ud. Men heldigvis for programmets underholdningsværdi er Michael en uselvstændig tudefis, tager Henriks plads og sejler for evigt bort fra hotellet… Som man åbenbart kan gøre via poolen.
Onsdag:
 • Fie, uvidende om Danny og Amandas flirt, fortæller Amanda, at hun har snavet med Danny. Av. Danny kører benægt-taktik, men den er ikke helt god. Amanda har luret den.
 • Ny dreng, Malthe, checker ind. Han kender Simone hjemmefra. Jeg har en teori om, at Paradise Hotel bare har haft for mange gæster til, at deltagerne kan være fremmede allesammen længere.
 • Der er Baywatch-fest om aftenen, hvilket er lidt morsomt, eftersom jeg tvivler på, at de fleste af deltagerne var født endnu, da serien rent faktisk kørte…
 • Bekim insisterer på, at han ikke kan blive fuld, så hele hotellet går sammen om at drikke ham ned. Det er smukt. 
 • Amanda er så færdig med Danny og ender med at fortælle Henrik alt. Alt. Imens går Danny på jagt efter noget sex. Han er vist lidt en gris med sin tissemand.
Torsdag:
 • Dannys lidt for aggressive spil på pigerne kommer tilbage og bider ham i røven, da Amanda og Fie sammenligner play-by-play. Han er heldig med, at det er pigerne, der er udsat denne gang
 • Der kommer brev om, at ingen af pigerne må stå bag deres partnere til aftenens parceremoni. Panik på hotellet! Vilde taktiksnakke følger. Essensen er, at det meste af hotellet ønsker Nadia ude, fordi hun var ærlig over for Danny om at ville have Amanda ud, od Danny derefter misbrugte hendes tillid. Det gode er så, at Nadia, Simon og Malthe i sidste ende tager røven på dem allesammen, og Fie ryger ud på den bekostning. Og er bare rigtig indebrændt. Som det hedder på Paradise-sprog, når man begynder at svine Gud og hver mand til, fordi nogle andre spillede bedre end en selv.
 • Amandag og Danny kommer op at skændes om, hvem der er mest falsk. I virkeligheden skulle de nok dele titlen.
 • Amanda erkender, at hun er ved at få følelser for Henrik.

Kommentarer (18)

 • Åh Miriam – jeg har aldrig nogen sinde set Paradise (er nok også noget over målgruppen hvad angår alder) men hold nu kæft det er skægt at læse dine recaps

 • Det er så dejligt, at man stadig kan følge lidt med i Paradise, selv om man ikke gider/har tid til at se det længere. Tak Miriam 🙂

 • “og sejler for evigt bort fra hotellet… Som man åbenbart kan gøre via poolen.” Haha, jeg tænkte præcis det samme, hvor var det en mærkelig exit! Men også ret sjovt og akavet at se en grædende Michael sejle langsomt væk.

 • True true true det med poolen! Whaaaat? Lad nu være med at være urealistiske Paradise Hotel. Min virkelighed bliver helt forskruet…..
  Ps. Hvilken skal man vælge, når man kommenterer? Det er for svært for mig åbenbart (og okay, jeg er også for doven til at undersøge det ordentligt), derfor anonym, men altså det er jeg ikke – jeg er ligeglad.
  Hej hej fra Signe som bare lige så stille og roligt skal holde sin kæft nu. Som i NU. Men din blog er så god, jeg bliver altid helt skuffet, hvis der ikke er et nyt indlæg, og så skælder jeg derefter lidt ud på mig selv fordi du jo altså også har et liv udover bloggen.. Så hvad bilder jeg mig ind at forvente noget.. Til gengæld stopper min pludren nu, og det er nok desuden også den mest rodede kommentar til dato. Oh well, det er fredag..

 • Hej hej Signe! Det er også monster forvirrende, det der kommentarsystem, men jeg er jo altså ikke teknisk begavet, så jeg må bruge det, Blogger stiller til rådighed. Det smarteste er nok at vælge den, der hedder navn/webadresse – og så bare skrive dit navn og ikke webadressen (med mindre du altså har en, så må du selvfølgelig gerne skrive den), men altså, sådan slipper man nemmest for at være anonym, hvis man ikke vil oprette en hel masse lort, og det vil man selvfølgelig ikke…
  (PS: Det er pænt af dig at tro, at jeg har et liv udover bloggen. :D)
  Glædelig fredag! 😉

 • Yay, det virker 🙂 Taaaak! Og god fredag til dig.
  Ps. Jeg holder stædigt fast i min ide om at du har et liv, og jeg vil fortsætte med at skælde mig selv ud, når der ikke er et nyt indlæg 🙂 Hilsen hende der ser Paradise pt, fredag aften – apropos det at have et liv!

 • Hahaha jeg er vild med din bemærkning om poolen

  Var jeg forresten den eneste som bemærkede den store bums-væskende-ligende ting på dannys bryst? Muligvis fra onsdag afsnittet? Ad 🙁

 • Mht din teori så mener jeg at have læst et sted, at en del af konceptet i år er, at mange kender hinanden i forvejen. Meningen var dog nok, at folk skulle være bedre til at udnytte det. Men det kan jo være det kommer hen ad vejen.

Der er lukket for kommentarer.