Forandringer

Billedet har ingen relevans. Jeg elsker det bare. 

Aldrig har man da set en Miriam være så stolt! Efter månedsvis med irritation og bøvl og tårer og tålmodig guiding fra rijaH, er det nu endelig lykkedes mig at lave nogle længe ønskede ændringer på bloggen. Under den fantastisk smukke header, vil I nu lægge mærke til, at bloggen har fået et par undersider. En præsentation af mig og en side, hvor I let og smertefrit kan tilstå alle jeres dybeste hemmeligheder! Som altid totalt anonymt, men nu også begrænsningsfrit og gratis for mig. Hurra! Det der SurveyMonkey-lort endte desværre med, at der er en masse hemmeligheder gået tabt, fordi jeg ikke kan læse dem med mindre jeg kaster en masse penge i nakken på folkene bag, og det vil jeg ikke. Så hvis jeres hemmelighed(er) ikke er blevet udgivet, skal I endelig føle jer fri til sende dem ind igen på den nye, forbedrede måde. Hellere en gang for meget end en gang for lidt!

Og så apropos den hæslige header: Jeg er (tydeligvis) selv en dør til at kreere sådan nogle, men der er flere af jer, der har udtrykt, at I måske godt kunne tænke jer at give en hånd med (læs: gøre det hele) i forhold til en ny af slagsen, og med underside-succesen in mente må jeg hellere fortsætte, mens jeg har modet. Så derfor: Hvis nogen skulle sidde og have lyst til at lege lidt med det projekt, så vil Frank og jeg være jer evigt taknemmelige! Jeg aner ikke, hvad jeg er ude efter, så der er totalt frie tøjler. Eneste krav er, at den skal indeholde bloggens kommende nye navn (som vi besluttede i fællesskab for godt et år siden – jeg er hurtig til at få tingene gjort!) Miriams Blok. (Jaja, med K. Det er det, der er joken, jo.)

That is all for now. Af sted mod hemmelighedssektionen, folkens! (Med alle fingre krydsede for at det nu også virker!)

Kommentarer (17)

Der er lukket for kommentarer.