Jeg er jo Bridget Jones #120

1. Verdens måske allermærkeligste par, Mary-Kate Olsen og Olivier Sarkozy er angiveligt blevet forlovet, og jeg går meget mere op i det, end jeg burde. Hun er yngre end mig, og han er 44! Og så ikke engang en ung, lækker Brad Pitt-agtig 44, men sådan rigtig 44. Billedet er af MK, ham og hans datter. På en skala fra 1-10 hvor akavet er det så ikke? Sådan helt ærligt?

2. Jeg har stadig avsen i mavsen efter mit besøg på Bispebjerg. Normalt går det ellers relativt hurtigt over igen, men denne gang har det hængt ved. Tilbringer alle mine vågne timer foroverbøjet i min barcalounger, fordi det er den mest behagelige stilling, jeg kan finde. Nederen.

3. Af selv samme årsag måtte jeg aflyser planer med tapas og bobler i går. Som jeg havde glædet mig til i flere måneder. Pissefuckingirriterende.

4. Da jeg var på Bispebjerg, lagde en af sygeplejerskerne ud med at stille mig en masse spørgsmål. Et af dem var: “Og hvordan har resten af hjemmet det?” Jeg nåede vitterligt at tænke: “Hun kan da ikke tro, at jeg stadig bor hjemme?”, før det gik op for mig, at hun mente et hjem med mig som en af de voksne.

5. Et af de andre spørgsmål var: “Kan du være gravid?”, hvortil jeg (som sædvanlig) måtte svare: “Nej.” Men det er jo ikke et godt nok svar, vel? Nej, damen skal partout spørge: “Kan du være sikker?”, så man er nødt til meget bestemt at kigge hende i øjnene og sige, at man nødvendigvis er nødt til at dyrke sex, før der kan være en risiko for den slags.

6. Jeg var i øvrigt et smut omkring Gentofte akutklinik, før jeg blev indlagt på Bispebjerg. Der sendte akuttelefondamen mig hen, fordi ventetiden var kortere… Bortset fra, at det var den alligevel ikke, og jeg efterfølgende skulle vente en time på at blive fragtet til Bispebjerg. Skønt.

7. Falck-manden, der fragtede mig, var i desuden det mest snakkende menneske, jeg nogensinde har mødt. Normalt ville jeg synes, det var virkelig hyggeligt, men nu var jeg lige travlt optaget af ikke at tude af smerte. Så jeg nikkede bare pænt, mens han fortalte mig historier om sprængte blindtarme og sønderrevne lemmer.

8. Jeg lå på stue med en dame med mavesår, der først insisterede på at se fjernsyn til klokken 2.30 og efterfølgende faldt i søvn og snorkede så højt, at jeg måtte bede om noget mere morfin for at falde i søvn.

9. Jeg savner morfin. Jeg fik kun sådan noget nederen pseudosmertestillende med hjem, og jeg er løbet tør for længst.

10. I løbet af det døgn, jeg tilbragte på sygehuset, blev jeg undersøgt af fem forskellige læger og fik fire forskellige bud på diagnoser: Blærebetændelse, roskildesyge, galdesten og blindtarmsbetændelse. Ironisk nok var den eneste diagnose, der viste sig at være korrekt, blærebetændelsen. Det var ikke den, der forårsagede mine symptomer, forstås, den rendte jeg bare rundt med uden at vide det. On the bright side: Når man er indlagt får man sin medicin gratis i stedet for at skulle på apoteket og betale for den selv…

Kommentarer (10)

 • 1. What! Han er jo et kæmpemenneske i forhold til hende! Hun ligner også mere hans datter. hvilket også ville være meget logisk mht. alderen.. Men jaja, han har vel penge.

  4. Haha! “Tjoo, min mand, Frank, han har det meget godt”

  Og hvad sker der lige for at du bliver ved med at hænge ud på hospitalerne.. Kan de ikke finde ud af deres arbejde eller hvad? Bliv lige rask mayn!

 • Hej Miriam

  Allerførst; god bedring – håber snart du kommer ovenpå igen!

  1. Denne udgave af Sarkozy er endnu mere creepy end ex-præsidenten (for han er trods alt bare en lille mand med et stort ego). Men ham hér sammen med MK er jo nærmeste perverst… måske er det hendes højde (mangel på samme) som gør det ekstra yrk!

  5. LOL, ja man ved nemlig godt hvornår det er totalt umuligt, at man kan være gravid, men de skal altid lige træde lidt i det…

 • Jeg svarede bare, at jeg boede alene. Ville ikke gentage den akavede situation fra dengang, mit postbud spurgte ind til, hvem Frank var… :-/

 • Jeg forstår ikke, hvorfor de ikke bare kan acceptere ens svar. Jeg ved godt, prævention ikke er hundrede procent, men det er cølibat altså!

Der er lukket for kommentarer.