Shhh… #6

To ting: 
1) Jeg offentliggør ikke hemmeligheder, der er decideret ondskabsfulde over for en navngiven person. Radikale meninger er helt ok, men tænk lige over formuleringen, hvis du vil have din hemmelighed ud til verden. 
2) Der er rigtig mange, der har ønsket follow up/flere detaljer på visse hemmeligheder efter sidste indlæg, og det kommer selvfølgelig ikke til at ske. Hele pointen er jo, at det er hemmeligheder. Hvis vi får hele historien, så dør konceptet lidt. Vi må nøjes med vores ivrige spekulationer. 😉

Det er tusinde gange lettere at holde fast i følelsen af had, end det er at tilgive. Du skal ikke være pinlig. Tværtimod. Du er pissefucking sej!

Kommentarer (31)

 • Den sortseende journaliststuderende: er det en skrivefejl – skulle der mon istedet stå, “jeg har IKKE pengene til det”, eller? Min hjerne vil gerne have mig til at læse det sådan.

  Det kræver virkelig nosser ikke at betale licens, hvis man går på journaliststudiet. DR-folk overalt….

 • Jeg tror netop, pointen er, at hun ikke vil betale, selvom hun har pengene. Jeg forstår det godt, men det er en helt anden diskussion. (Og ja, jeg betaler licens. Meget ufrivilligt, dog.)

 • Jeg har lidt en teori om at det er Marie fra Vilde Kaniner. Der ligger et billede af hende på Instagram, hvor man kan se det meste af hendes bryster, og det ser ud til, at der er et lille ar under hvert bryst. Just saying, nu hvor det blev “bragt op” 😉

 • Ja, det er rigtigt nok. Det er bare læsevenligheden, føler der mangler et, “og jeg har ENDDA pengene”, eller noget, for at det virker komplet.

  Jeg søger snart ind på journalisthøjskolen. Og hvis såfremt ifald jeg kommer ind, kan jeg lige sige dig, at jeg får tilmeldt mig medielicensen med det vuns. Jeg er sortseer, har altid været det. Hykleri på første klasse, da jeg ser meget DR. Men det er så dyyyyrt, stemmer for indkomstregulerede takster for licens, please, please….

 • Hvorfor tilmelder du dig først hvis du kommer ind? Hvorfor ikke med det samme? Det er max nedern' og hyklerisk at ændre sig pga sit studie. Jeg går på CBS og magter bare slet ikke typen, som begynder at holde Børsen på første skoledag og tjekker C20 indekset 30 gange dagligt, uden egentlig at vide særligt meget om aktier.. Dit eksempel er bare langt værre..

 • Okay, jeg giver op. Har scrollet hendes Instagram ned til for 100 år siden. Jeg er en freak 🙁

 • Aj, det tror jeg slet ikke, de er så små hendes?
  Jeg har på et tidspunkt hørt rygtet at det skulle være Cath fra RockPaperDresses, men hun er bare så naturlig? Godt nok hørte jeg, at hun fik det lavet som 19-årig..

 • Enig! Stå da ved dine overbevisninger? Hvis du er imod licens, så gør noget aktivt/lad være med at betale.. Det er da for plat at begynde at betale, bare fordi du “er journalist og inden dor faget”.. Får tics..

 • Hendes kæreste har faktisk lagt et billede op for lang tid siden, hvor det godt kunne ligne, at der var nogle ar, som Anonym påpegede. Lidt spøjst 🙂

 • Jeg tror det er Marie Jedig! Hun har små bryster; men overvej lige hvor faste de ser ud og hvordan de sidder når hun ikke har bh på. Silikone eller ualmindeligt gode gener 😉

 • Jamen, værsgo at få tics og diverse. Jeg er ikke stolt af det, men det er sådan min situation nu engang er. Det står jeg ved, og så er den egentlig ikke længere.

 • Og så synes jeg, det er riiimelig far fetched at sammenligne licensbetaling med en komplet personlighedsændring. Kan heldigvis ikke relatere til dit CBS-eksempel.

 • Hmm relevant eller ej, så siger det meget om bloggeren for mig i hvert fald. Jeg kan sgu ikke respektere en, der vælger at få syet balloner ind under huden :-/ Hertil hører det nok, at jeg til en hver tid synes, at små bryster er mest elegant, fashion forward og flottest. Så hvis en af de “gode” bloggere afslørede det… jamen så ville al respekt være røget fra min side. Men igen, blot min mening 🙂 !

 • Wow! Jeg er sygt overrasket over, at det kan påvirke folks opfattelse af en person. Troværdigheden stiger eller falder sgu ikke grundet et par silikone bryster.. Desuden, hvorfor har det relevans for en blogger, at nævne? – efter min mening hører det mere hjemme på en af de mere ligegyldige realityblogs.
  Ps: hvorfor ville en frisk, naturlig pige ikke kunne få lavet bryster? I mange tilfælde handler det om at man ikke er glad. Og noget af det vigtigste er sgu at være glad for sin krop – om man så har betalt sig til den glæde eller om det er medfødt. Jeg er virkelig i chok over interessen og nogle af de overstående bemærkninger

 • rikke aa: Du kan personligt mene, at troværdigheden ikke bliver påvirket, men du kan altså ikke afgøre det på andres vegne. Jeg er ret græsk-katolsk på området generelt, men hvis man er en blogger, der har sit udseende i fokus, så synes jeg helt ærligt kun, det er fair, at man fortæller sine læsere, hvis man har fået ordnet sine bryster. Det behøver ikke være et fokuspunkt, men det forekommer mig lidt mærkeligt at decideret holde det hemmeligt.

  Mht til hvem det er, så har jeg absolut ingen anelse.

 • Kammertonen, tak, de damer! 🙂 Uenigheder er a-okay, men jeg vil helst ikke have, at folk bliver kaldt grimme ting, fordi de opfører sig anderledes end man selv ville. 😉

 • Miriam; Jeg skriver også kun, hvad jeg selv mener. Det er på min regning, heldigvis er alle holdninger som numser; alle har en. – Men med det sagt, så ændrer det ikke på, at jeg ikke kan forstå, at det gør en forskel. Jeg kan simpelthen ikke se, at det er relevant for læseren. Desuden synes jeg ikke, at bloggere skylder at fortælle sådanne ting. Om de har fået fjernet skønhedspletter, fået en intim-barbering, hvorfor de er gået fra kæresten eller om de fejler det ene eller andet. Det må da være op til bloggeren selv, at vurdere hvor meget eller hvor lidt der skal deles. Hvilket for mig, heller ikke er ensbetydende med, at det bliver holdt hemmeligt.

  JEG synes, at det er hamrende småligt.

 • “Troværdigheden stiger eller falder sgu ikke grundet et par silikone bryster.” Det er formuleret som en påstand, ikke en holdning – så skal du huske lige at kyle et “jeg mener” ind. 🙂 Vi har så uendeligt forskellige meninger om, hvad ordet “småligt” betyder. Jeg mener, at når man vælger at fremstille sit liv og sit udseende for offentligheden, så har man en forpligtelse om ikke at holde essentielle ting hemmeligt for den. I særdeleshed, når man er en rollemodel og har unge piger, der ser op til én og tror, der er noget galt med dem, fordi de ikke har naturligt kuglerunde, perfekt siddende bryster, som den omtalte blogger har. Det synes jeg faktisk er hovent.

 • Gå tilbage til de aller første blog indlæg som Vildekaniner har lavet, så er det enormt tydeligt at hun har fået det lavet. Derudover så har der været mange billeder af hende på hendes kærestes instagram, hvor det ses.
  Jeg har intet i mod silikonebryster. Jeg kunne sagtens overveje det selv! Men jeg synes det er synd for Maries læsere, der tror at sådan ser ''normale'' bryster ud. Jeg er enig med Miriam i, at når det udseende der er i fokus, og når man går med sådan noget tøj marie går i, og når man ofte smider BH'en, så bør man også være ærlig, og sige ''hey det kan jeg gøre fordi jeg har fået lavet bryster'' – For NEJ, folk med naturlig store eller små bryster, kan ikke bare smide BH'en altid… 😀

 • Åh hvor er jeg stolt over hvis folk taler om mine bryster ude i byen, fantastisk 😀 De må være gode! At være 19 år, få lavet bryster? Vor herre på lokum … Sikke en masse sladder fra folk der ikke ved en fløjtende fis 😉

 • Cath: Det ville jeg eddermame også tage som en kompliment! Der skal en eller anden form for professionelt hejseværk til at løfte mine derop, hvor de ville sidde, hvis de var fake… 😉

Der er lukket for kommentarer.