Paradise Recap – Uge 7

Mandag:

 • Amanda fortæller Laura om sin flirt med Danny, og at han på et tidpunkt “fik [hende] overtalt til at smide Pernille ud.” Hvilket er en lodret løgn. Det hele var Amandas idé.
 • Ny fyr, Christian, checker ind. Han er angiveligt fra København, men taler virkelig nordjysk.
 • Der kommer brev om, at der om aftenen skal være Jack the Ripper-fest. Der er ingen, der aner, hvem han er, bortset fra Christian, der skråsikkert fortæller, at han var en engelsk læge, der slog folk ihjel. Hvordan han ved det, er temmelig interessant, eftersom manden jo aldrig blev fanget.
 • Nadias billede (og Nadia med) forsvinder fra hotellet, bortført af Jack the Ripper. Danny er fejlagtigt stensikker på, at Christian står bag. Christian reagerer megaprovokerende, og pludselig handler hele diskussionen om Danny og Amanda. Danny rammer Henrik på følelserne ved at påstå, at Amanda i virkeligheden ikke kan fordrage ham, og Henrik giver igen ved at snakke om Dannys mor. Av. Too far, Henrik. Amanda står bare og griner, selvom det er hendes skyld, diskussionen ryger så langt ud. Der røg al min respekt for hende. Der er forskel på at misbruge folks tillid i forbindelse med spillet og på at gøre det rent personligt.
Tirsdag:
 • Amanda vågner og er stadig pissestolt over sin opførsel. Jeg sidder og syder over, at hun synes, det er okay at gå så meget til ekstremer for at få det bedre med at være blevet udspillet af Danny. Hun undskylder senere (og han ligeså), men om hun mener det, det tvivler jeg på.
 • Kimie forsvinder. Beskyldningerne flyver. Alle er mistænkt.
 • Til Pandoras får vi at vide, at Bekim går og praler med, at hans tissemand er 24 cm. Til kameraet siger han 19-20 cm. Hvilket nok betyder, at den i virkeligheden er omkring 12 cm.
Onsdag:
 • Et brev fortæller, at det i virkeligheden er de bortførtes partnere, Danny og Bekim, der er i fare. De skal gætte, hvem bortføreren er, ellers ryger en af dem ud. 
 • Bekim og Danny får efter at have “afhørt” gæsterne lov til at give tre bud på, hvem bortføreren er. De vælger Henrik, Amanda og Kasper. Det er normalt så nemt at sidde ude foran skærmen og råbe op om, hvor nemt det er at regne missionerne ud, men denne gang ved vi heller intet. Og jeg er lost.
 • Til sidst gætter de på, at Kasper er bortføreren. Og de har krafstejlme ret!! Han fik åbenbart en mission af Fie, da hun skred. I sidste ende er det Kasper, der dummer sig, fordi han ikke vælger at bortføre en fra hver gruppe og dermed gør gruppen af mistænkte alt for snæver. Kasper ryger ud af paradiset, men jeg tror godt, vi kan sige med sikkerhed, at han kommer ind igen senere. 
 • Om aftenen er der fest med parykker. Danny ligner seriøst en kvinde. En meget maskulin kvinde fra Sydhavnen eller det, der ligner, men ikke desto mindre en kvinde. 
 • Amanda laver ikke andet end at tale om, hvor liderlig hun er, og som konsekvens deraf får Henrik endelig lov til at pille lidt… Dog ikke helt så meget, som han ville ønske!
Torsdag:
 • Hele hotellet render forvirret rundt, fordi det er torsdag, og de er et lige antal mennesker. Et brev fortæller, at det ville være en god idé at have en backup til aftenens ceremoni. 
 • Christian virker overraskende til at være en ret god spiller, der kæmper for at have en chance hos alle hotellets piger om aftenen. Resten af hotellet virker bare til at acceptere deres situation. 
 • Ny fyr, Martin, checker ind og sætter gang i en kædeparceremoni. Hallo, de brænder alle mine yndlingstwists af fra starten! Han vælger Kimie, hvilket betyder, at Bekim skal finde sig en ny partner, osv, osv. I sidste ende er det den lille gruppe, der står med lorten, og Laura skal vælge mellem Henrik og Christian. 
 • Laura træffer overraskende det rigtige valg og sender Henrik ud, hvilket også gør, at Amanda pludselig står forfærdeligt! Og hun havde endda lige intimbarberet sig i håb om at få noget sex… Igen tror jeg dog godt, vi kan regne med at se Henrik igen – i hvert fald hvis Amanda overlever det næste stykke tid.

Kommentarer (25)

 • Det er så nederen at Henrik røg ud! Han er så pisse nuttet..
  Og jeg synes ikke at det er at gå over stregen at snakke om Dannys mor, for han startede selv med at sige at han havde set sin mor græde, og derfor ville han aldrig svigte en pige (noget i den dur). Når han selv lægger ud med at bruge sin mor til at få overtalt Amanda til at stole på ham, synes jeg virkelig at han har fortjent det. Hykleriske møgdiller.

 • Tak, jeg faldt i søvn i reklameblok nr. 2 gaaaaaab de er så laaaaange. Havde ellers glædet mig til lidt lagengym med Amanda og Henrik *LOL*

 • Haha, Christian ER fra Nordjylland! Min søster og jeg var ved at trille ned af sofaen, da han sagde København, for vi kender ham nemlig fra de go'e gamle dage – og hvad er der nu lige galt med at komme fra Hjørring?! 😉

  Var jeg forresten den eneste som ikke kunne se Paradise i aftes på Viaplay? Afsnit 27 og 29 lå der, men ikke 28!! PANIK! Kan man nu ikke få sit fix, bare fordi man kommer sent hjem fra arbejde? 🙁

 • Ej men det stak jo helt af med den Danny/Amanda/Henrik diskussion! Normalt ville jeg være helt enig i at det virkelig er at gå for langt at bruge folks familier som skyts – men med alt det Danny har lavet over for pigerne og alt det ondskabsfulde lort han har sagt til Henrik synes jeg egentlig at det er lidt selvfortjent. Især fordi han jo selv brugte sin mor som en del af hans løgne.
  Jeg gætter også på at vi ser både Kasper og Henrik igen – men øv at Henrik røg. Det er simpelthen så sødt at se hvor forelsket han er i Amanda – og så lige som der begyndte at ske løjer mellem dem 😉

 • Du kan skam se det på tv3play.dk – helt gratis, dog inklusiv reklamer! 🙂 De bliver lagt ud dagen efter om eftermiddagen.

 • Jeg kan simpelthen ikke forstå hvordan du kan være på Dannys side :O
  Han var jo den der fra starten spillede på Amandas følelser, brugte hende som en brik i hans spil og sagde alt for at manipulere med hende, for nu at gå rundt og få hende til at virke som the bad guy, bare fordi hun regnede ham ud da han var så dum at gå all in på Fie… Kan simpelthen ikke tåle den gruppe han har med Simone og de andre, synes de er forfærdelige at høre på :/
  Var helt vild med Amanda og Henrik, og håber SÅ meget at Kasper og Henrik kommer ind igen! Og synes måske det er Lauras tur til at ryge snart…. 😉

 • Jeg blev pænt provokeret af hvordan Danny stod og råbte Amanda ind i hovedet at hun var “den klammeste kælling, der kunne gå på to ben” osv. Kan godt være, hun ikke skulle have fortalt Henrik noget om Dannys mor, men Dannys opførsel var da helt i hegnet.

  Og så synes jeg helt du glemmer at kommentere på at Laura vist ikke var mere ked af Kaspers exit end at hun kunne småkysse lidt med Malte…

 • Ej, Danny er så megaklam – og hvordan kan man overhovedet få sig selv til at bruge sin mor som valid grund for at en pige skal stole på en?! Han skal bare ud, og jeg er pisseærgerlig over, at Henrik røg ud. Han er virkelig et tiltrængt pust i hele den her PH verden, intellektuel og fyldt med selvironi; pissegodt!

  Og så glæder jeg mig virkelig meget til at se, hvad Christian kan trylle med – han virker bare superfin!

 • Christian er jo totalt nordjyde! 😀 Jeg kan ikke helt forstå du er på Dannys side. Synes det er fuldt fortjent, at han fik den med sin mor lige tilbage i ansigtet efter at have brugt den for at få Amanda til at stole på sig. Derudover var hun bare alt for provokerende inkl. næste morgen. Jeg håber sådan Kasper og Henrik kommer ind igen. Specielt Henrik! Endelig en der har lidt mellem ørene 🙂

 • Kasper må godt forblive ude af hotellet – og så for fanden snart smide laura ud!!

  Hvorfor har de den overbevisning om at man er en god spiller fordi man har været der længe? Laura er jo ikke en skid dygtig!

 • To af de primære gæster bliver smidt ud, kæmpe mission og et crazy skænderi. Jeg synes egentlig, de gav den ret godt gas i denne uge. 🙂

 • Njaeh, nu får vi jo ikke hele historien, og Danny udtaler selv flere gange, at han rigtig godt kan lide Amanda som person. Når man lægger det sammen med, hvor påvirket han blev over at få den kastet tilbage i hovedet, så tror jeg personligt, lige netop den samtale var oprigtig.

 • Nej, det var samme problem med mig. Men de var vist lidt længe om at få det lagt op. De lagde dem ikke op på forhånd, som de plejer, fordi det var “krimi”-uge, og så måtte detaljerne ikke komme ud… Ellers noget i den dur. 😉

 • Jeg ved ikke helt, om jeg er enig. Jo, Danny sagde nogle nederen ting til Henrik, men Danny troede jo faktisk, hvad han sagde, var sandt. Det er jo helt tydeligt, han ikke aner, at Amanda har fået følelser for Henrik.

 • Forskellen er bare, at hvad, Danny gør. er fair game. Det er en del af spillet, det er, hvad man stiller op til. Det ved alle.

  Men vi hepper på forskellige grupper, så. Jeg synes, Amanda er dybt umoden. Hver gang hun bliver udspillet snakker hun om, hvor meget hun hader folk og har lyst til at svine dem til. Som fx da Malte stillede sig bag hende, fordi det selvfølgelig var det taktisk kloge valg. Henrik kan i det mindste se situationen objektivt på den front.

 • Totalt i hegnet, men ikke over stregen. Råbekampe er en del af Paradise og har altid været det, hvorimod det er en uskreven regel, at man blander livet hjemme i Danmark udenom spillet.

 • …Og nævnte i øvrigt ikke den med Laura og Malte, fordi de forekom mig ret tydeligt, at det var klippet sammen, så man skulle tro, at Laura allerede var på vej videre, selvom deres kys bare var det sædvanlige festlir. 😉

 • Ej, jeg kan slet ikke udstå Christian! Synes Simone havde så meget ret i, at han var vildt respektløs.

  Jeg kunne godt lide Henrik i starten, men han er simpelthen for ondskabsfuld med sin intelligens. De andre deltagere råber og skriger bare hinanden i hovedet og så er det det, men Henrik zoomer ind og rammer, hvor det gør ondt, og påvirker folk på længere sigt. Han gjorde præcis det samme med Daniel og fik ham i sidste ende til at gå psylkisk ned og tage hjem. Jeg synes, det er ulækkert at se på.

 • Som nævnt tidligere oppe, så tror jeg, det er klipningen, der gør, at det ser ud, som om Danny har udnyttet sin mor. Jeg tror personligt, den samtale var oprigtig. Men under alle omstændigheder, så er Henriks måde at kaste den tilbage i hovedet på ham uaccaptabel i min bog. Se evt. min mening om Henrik lige oven for. 😉

 • Laura er megafesen. Hun laver ikke andet end at brokke sig over, at det ALTID går ud over hende.

  Kasper måtte også gerne blive ude for min skyld. Han er hverken særlig underholdende eller en særlig dygtig spiller – som bevist ved Jack the Ripper-missionen, men han er åbenbart blevet dømt nøglespiller på grund af sin storebror…

 • Ved godt man kan se det på tv3play, gider bare ikke vente til dagen efter og craver forpremiere (som, øøv, ikke var der i denne uge) lidt for meget, så er afhængig af Viaplay hvert år når der er Paradise, haha 😉

 • Det er ikke medtaget at Danny fremtvinger tårer, da han forklarer Amanda, at han aldrig ville såre en pige, fordi han har set sin mor græde så meget. Det er heller ikke medtaget, at Danny forklarer drengene, hvor mange gange han har været sine ekskærester utro. Danny fortalte udelukkende det der til Amanda, for at fremstå som en goodguy med dårlig fortid. Sandheden er en helt anden.

Der er lukket for kommentarer.