It’s here!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=wq1R93UMqlk]

For præcis et år og en dag siden skrev jeg et indlæg om et Kickstarter-projekt, der stod min hjerte meget nært, og som jeg har fulgt slavisk lige siden. Og i dag er så dagen, jeg har ventet på. Det føles på én gang, som om jeg har ventet en uendelighed og kun et par dage. Veronica Mars-filmen har premiere!

Desværre er filmen ikke mainstream nok til at komme i alle biografer – faktisk kommer den ikke i en eneste af slagsen i Danmark, men til gengæld er den tilgængelig online med det samme! Hvilket faktisk er meget bedre, når man tænker over det, for så skal man kun betale en enkelt gang, og så kan man se den igen og igen og igen og…

Så hvis I nu sidder og ikke aner, hvad I skal bruge jeres fredag aften på, så vil jeg i den grad anbefale, at I tilbringer den i selskab med Kristen Bell og co. Listen over steder, filmen kan skaffes, findes lige her

(PS: Please lad være med at downloade den ulovligt. Det er en low budget film financieret af fans, og hvis vi skal have bare det mindste håb om en 2’er, skal den her klare sig så godt som overhovedet muligt!)

Kommentarer (6)

  • Altså, den er designet til at være sin egen, selvstændige film, så du kan helt sikkert sagtens se den uden at have set serien først, men det er klart sjovere, hvis du har. 😉

  • Miriam! Du har skabt et monster – jeg er blevet hooked på Veronica Mars! Er næsten færdig med sæson 1, da jeg bingewatcher det for sygt. Hvordan er den serie gået forbi mig? Den har alt: murder mystery, teen love, schmidt (!!) – the list goes on. Overvejer at pjække fra arbejde i en uge og se det hele. Har en hemmelig drøm om et Veronica/Weevil hookup 😀 (ok, skreg faktisk lidt da hende og Logan kyssede! – elsker den serie). Så vil bare sige tak / damn you, for nu kommer jeg jo ikke til at lave andet end at sidde klistret til min mac (ha, som om jeg gør andet alligevel).

  • Åh, jeg elsker, når jeg får nogen med på VM-vognen! Det er nemlig alletiders mest fantastiske serie, og folk ved det ikke, fordi den slet ikke fik den opmærksomhed, den skulle. Så hurra og velkommen i marshmallow-klubben!

Der er lukket for kommentarer.