Flere forandringer

Først og fremmest skal jeg selvfølgelig lige sige tusinde tak for alle de fantastiske header-forslag, jeg modtog, efter dette indlæg. I er uden tvivl væsentlig mere talentfulde på det område, end jeg er, og jeg er glad og rørt over, at så mange af jer gad bruge jeres tid og ressourcer på at hjælpe mig. Det er altså stort. Tak.

Det var virkelig, virkelig svært at vælge, men i sidste ende kunne jeg ikke stå for Thereses forslag, som er bedre end noget, jeg overhovedet havde fantasi til at forestille mig – perfekt med krølle på Frankens hale og det hele. I kan se flere af Thereses imponerende værker på hendes tumblr.

I forbindelse med ændring af header (og dermed også navn, men endnu ikke URL), har jeg også pillet lidt ved farverne på siden. Dæmpet det hele lidt, så det ikke skriger så meget i øjnene. Det betyder også, at links nu er usynlige, indtil man markerer dem med musen, men det er jeg sikker på, I godt kan finde ud af. 😉 (Edit: Nevermind, har fixet det, nu er de blå.)

Så hermed velkommen til Miriams Blok. Farvel til akavet amerikansk idiom-navn, som ingen alligevel fattede. Er det ikke en lettelse, hva’?! 😀 Jeg skal nok lige råbe op, når jeg får ændret adressen også, men lige nu skal jeg så meget have mig en computerpause og en morfar med Frank.

Glædelig lørdag!

Kommentarer (37)

Der er lukket for kommentarer.