Fuckoglort, del 2

I dag lærte jeg, at når en tandlæge siger: “Du kan opleve lidt ubehag de næste par dage”, så er det en stor, fed underdrivelse! Har været vågen det meste af natten (til en afveksling), og i dag var jeg nødt til at takke nej til en date med Leonardo DiLækkermås, fordi jeg er så ynkelig, hvilket ikke ligefrem hjælper på humøret.

Undskyld, jeg er så nederen at være sammen med lige i øjeblikket. Jeg kan godt lidt selv fornemme det, forhåbentlig er jeg tilbage til mit sædvanlige, sprudlende jeg lige om lidt. Jeg skal bare lige æde de par skuffelser, januar har budt på indtil videre, og det er jeg helt ærligt lidt dårlig til. Det var jo meningen, januar skulle have været awesome.

Som undskyldning tilbyder jeg vanen tro lidt Jensen Ackles. Måske skulle jeg endda dulme tandpinen med et afsnit eller to af Supernatural… Ah, yes. Things are looking up already. 😉

Kommentarer (4)

Der er lukket for kommentarer.