Fuckoglort

Okay, okay, okay. Træk vejret. Træk vejret langsomt. Om under en halv time sidder jeg i tandlægestolen, og pt ligger jeg stadig i min seng i et forsøg på ikke at gå i panik. I forhold til at sidste besøg gav mig tandrensningen fra helvede, og jeg i dag skal bl.a. skal bores og ætses med syre, er jeg pænt nervøs. Især fordi jeg er den ultimative pivskid, når det kommer til smerte, men samtidig er alt for nærig til at betale 300 kroner for at blive bedøvet.

Kunne vi ikke lige aftale, at I sendte god karma, positive tanker og mental styrke min vej, hva’? :-/

Kommentarer (6)

  • Puha, jeg tænker på dig! Men jeg ville nu altså vælge bedøvelsen til…
    Er selv så heldig at min far er min tandlæge, og vi har en aftale om, at skal han andet end bare kigge på mine bisser, så skal jeg bedøves langt ind i den næste verden. Jeg nægter at få lavet noget, der gør ondt på mine tænder… Næste omgang bliver at få fjernet 2 visdomstænder… Gys!

  • Brrh, god tur, eller hvad man nu siger. Jeg hader tandlægen og har ikke været der siden det sidste tjek, jeg fik som 17 årig. Går pt med en knækket tand og lader som ingenting 😛 Åhha. Håber jeg bliver voksen en dag.

    – Anne

  • Jeg fik bedøvelse forrige gang ved tandlægen, men jeg kunne dog stadig mærke en lille smule. Jeg havde ikke fravalgt bedøvelsen i hvert fald.
    Men jeg sender god karma din vej og håber, det gik godt!

  • Jeg tog den uden bedøvelse, og selvom det gjorde ondt, så varede det ikke så skrækkeligt længe, så det var til at holde ud. Jeg fortrød i hvert fald ikke min beslutning.

Der er lukket for kommentarer.