Nail Mail

Da jeg forlod mine forældres hjem efter en god, lang juleferie, var der 3000 kroner på min konto til at bruge på sjov og spas. Det er meget lang tid siden, min økonomi har haft det så godt, og jeg nåede lige at glæde mig til at skulle have nyt, well, alt, da udgifterne begyndte at vælte ind. I stedet kommer jeg til at slutte årets første måned af med et estimeret underskud på 1000 kroner. Og ingen sjov og spas. Ugh. Fuck alting!

Jeg nåede dog (u?)heldigvis at få lavet et par småordrer, før mine håb og drømme blev knust af indbetalingskort, og således modtog jeg i går min første nail mail i evigheder. Den indeholdt selvfølgelig A-England, fordi de er min største lakkærlighed, og den gode Doktor altid smider relevante koder min vej, så jeg slipper for det der ubehagelige fuld pris værk.

Der har ikke været den store neglefest på bloggen i lang tid, og det skyldes i høj grad årstiden. Det er simpelthen for svært at finde noget ordentlig lys, og jeg er dårlig nok til at tage manicurebilleder i forvejen, så om vinteren giver jeg bare lidt op på forhånd.

Jeg har derfor også lånt et par swatch billeder fra Lucy’s Stash, fordi hun har styr på det shit! Den grønne hedder Saint George og er min yndlingslak i hele verden. Det er store ord, men ikke desto mindre sandt. Den anden hedder Briar Rose og er en smuk, rosa holo. De er begge to pretty much one-coatere og ren perfektion. Som altid.

Kommentarer (4)

Der er lukket for kommentarer.