Jeg er jo Bridget Jones #114

1. Jeg har gennemført Candy Crush. Jeg ved ikke rigtig, hvad jeg skal stille op med mit liv nu. Hvad lavede jeg, før jeg havde Candy Crush? Er det sådan her, det er at være narkoman? Gi’ mig nogle flere baner! Jeg har brug for flere baner, mand!

2. Der er kommet et brev med posten til firmaet, min lejligheds tidligere ejer ejer. (Ejer ejer?!) Helt ærligt. Jeg har boet her i tre år, og det bliver ved med at ske. Så jeg besluttede mig at gøre noget ved det… 15 opkald senere til bl.a. brevets afsender, folkeregisteret og PostDanmark viser det sig, at jeg ikke kan gøre en skid ved det. Super.

3. I forgårs drømte jeg om guldkorn og vågnede klokken 7.30 i dyb frustration over ikke at have nogen i huset.

4. Den primære grund til, at jeg ikke syntes, den manglende bedøvelse hos tandlægen var så slem, er, at jeg (selvfølgelig) kom for sent ud ad døren og glemte at tage vanter på, så da jeg ankom til klinikken var mine fingre uendeligt forfrosne. De begyndte at tø op, mens jeg sad i venteværelset, og det gjorde simpelthen så hysterisk ondt, at jeg var lige ved at sætte mig til at tude. Så er sådan et lille bor efterfølgende altså småting.

5. Både tandlæge og tandlægeassistent roste mig i øvrigt for at klare det virkelig pænt. Hvilket gjorde mig pissestolt. Så er der bare for langt mellem kvalitetskomplimenter i ens liv…

6. Tandlægeassistenten gjorde mig ellers edderspændt rasende, fordi hun fra start til slut gnaskede tyggegummi på den virkelig indiskrete måde og i øvrigt blev ved med at læne sig ind over mig for at nå noget på en bakke, så vores bryster stødte sammen. Virkelig akavet. Havde det, som om jeg var med i starten på en pornofilm.

7. Da jeg var færdig, bød tandlægen mig farvel med et: “Ja, vi må jo håbe, det holder så.” Godt at have tiltro til egne evner. Gør mig da overhovedet ikke bange for reelt at bruge tanden.

8. Jeg har altid tilhørt gruppen af mennesker, der synes, det er lidt pivet at ville have tandlægen betalt over skatten også. Jeg mener, vi får i forvejen alting foræret i hoved og røv, det kan da ikke være så forfærdeligt at skulle betale for én ting selv. Og så mistede jeg lige 2500 kroner på en halv times tandlægebesøg og overvejer nu grangiveligt at ændre mening.

9. Jeg har glemt at købe vådfoder til Frank, og han er eddikesur. Sætter sig foran sin vådfoderskål og bræger, indtil jeg venligt, men bestemt fortæller ham, at jeg altså ikke har noget at fylde i den. Så fnyser han fornærmet og går ind og hvæsser kløer i et eller andet, han ikke må hvæsse kløer i. Arh, at være katteejer.

Kommentarer (20)

Der er lukket for kommentarer.