Spørgerunde

Til de, der skulle være bekymrede for mit velbefindende, kan jeg afsløre, at i nat også var en tandpinerøv, men at jeg endelig faldt i søvn omkring klokken 8.30(!), og da jeg vågnede igen, var jeg ikke så meget som øm længere. Hurra! Jeg går ud fra, at det bare var lidt startvanskeligheder i forbindelse med de nye tanddeles indlemmelse i gruppen. Nu er vi én stor familie igen!

Anyway, jeg er i en mærkelig slump med bloggen for tiden, hvor jeg sådan set har masset af idéer til blogindlæg, jeg gider bare ikke rigtigt sætte mig ned og skrive dem. Altså de der virkelig gode, velovervejede indlæg. Og så kom jeg til at tænke på, at det er pænt lang tid siden, jeg har afholdt spørgerunde, og hvis der er noget, der kan give mig lyst til at sætte fingrene til tastaturet, så må det da være at skulle skrive om mig selv! (Og Frank, sandsynligvis.)

Så det er da det, vi gør! Hvis I altså vil vide noget. Man sidder altid som blogger og er lidt nervøs for, at folk egentlig er pisseligeglade, og man ender med en kommentarfelt, der er tomt som min børneopsparing. (Tak, far.) Som altid må man spørge om alt, man har lyst til og gerne anonymt og provokerende og finurligt og alt det der, men jeg sidder muligvis parat med slet-knappen, hvis I er nogle møgkællinger. 😉

Bring it!

Kommentarer (17)

 • Det er egentlig ikke så meget et spørgsmål som et ønske, men jeg kunne godt tænke mig at se din lejlighed! 🙂 Du har jo god (og til tider dyr) smag i forhold til tøj og sko, så jeg forestiller mig også at du er velovervejet i din indretning!? Hvis du ikke er interesseret i at give os en rundvisning, kan du måske bare fortælle lidt om hvordan du bor..

 • Jeg vil gerne vide hvad du læser? Og om du ikke går til forelæsninger?
  Derudover så vil jeg gerne vide hvad du vil være når du bliver stor(som i gammel, altså!) 😀

 • Hvilken årstid er din yndlings?
  Hvor længe har du haft Franken?
  Hvornår skal jeg begynde at kalde dig og Frank for hr. og fru Poulsen? 😉

 • Hvordan bruger du Poshé topcoat så den ikke får manicuren til at krympe sammen? På helt nylagt, frisk og våd lak eller lader du manicuren tørre i nogle minutter, og i så fald hvor mange, først? Og er der et maks/min antal lag lak i manicuren for at det skal virke? Pt får jeg hvide neglespidser og mine ellers lige kanter ser ud som om de er lavet med tre stykker strå under et alvorligt anfald rystesyge blot t-o minutter efter poshé er lagt, gaaah#%&* Og ja, jeg husker at wrappe lakken.. Lige nu står poshé ikke højt på listen over en god, hurtigtørrende topcoat

 • Hvordan ville din yndlingsferie se ud? Storby/shoppeferie, all-inclusive halløj eller noget helt tredje?
  Jeg tror du er en person, som mest lever i nuet, men kunne alligevel godt tænke mig at vide, hvor du ser dig selv om en 10 års tid, hvis du nu tænker over det? 🙂

 • Største fremtidsdømme? (Om de så er opnåelige eller ej er underordnet)
  Yndlingsbeskæftigelse fredag aften?
  Hvilke kvaliteter værdsætter du højst hos det det modsatte køn?
  Hvilken SATC-karakter er du?
  Hermés Birkin eller en kæreste? (Ja, ved godt den er svær hehe)

  Til sidst vil jeg bare sige tak for en rigtig god blog!

 • Hvad er dit realistiske drømmejob? Hvad er dit urealistiske drømmejob? Hvor ser du dig selv om 2 år? 5 år? 10år ? Hvad fortryder du allermest du har gjort? Hvad er den sværeste beslutning du har taget? Hvem er din bedste veninde?

 • Okay, et par spørgsmål:
  – Er du sådan på kæreste-hunt i byen, eller rager det dig en papand? Dvs, det er noget som kommer, når det kommer? (det skal siges, at jeg aldrig har været på dates etc, fandt min kæreste på kollegiet, har været sammen i 5 år. Så er altid nysgerrig over for, hvad andre gør for “at få en kæreste” bla blabla)

  – drømmejobbet, hvad består det i? Er det i det private erhverv, som lærer eller noget helt tredje?

  – Kardashian (LOL, vi er jo alle afhængige!), hvem er din favorit blandt alle fame-whores'sne?

 • Jeg kunne godt tænke mig at vide mere om musik-miriam og musikken i hendes liv, altså hvis du kunne lave et indlæg hvor du svarer på alle de spørgsmål der er bagest i Gaffa-bladet i hvert nummer, hvor forskellige musikere/kendisser skal svare på om de synger i badet, har været i operaen/til festival, synger af karaoke osv:-)

 • Det kunne være fedt, hvis du ville kommentere eksempelvis De unge Mødre osse? For os, der ikke magter Paradise (jaja, DUM er sikkert ikke så meget bedre, det er nok et temperamentsspørgsmål).
  Pis, det var ikke et spm, men en forespørgsel…. aner ikke om du ser programmet? Det mest random spørgsmål ever; ser du De unge Mødre?!

 • Du skriver utrolig godt, samtidig rigtig humoristisk, har du overvejet at skrive en bog engang?
  Måske et mærkeligt spørgsmål, men jeg læser utrolig mange bøger, og hvis du engang skrev en bog, ville jeg ud og købe den med det samme! 🙂

Der er lukket for kommentarer.