SAG Awards ifølge Miriam

Jeg lavede ikke et indlæg om dette års Golden Globes, fordi jeg egentlig synes, den røde løber var lidt tam. (Se sidste års indlæg her.) Men nu har der så lige være Screen Actors Guild Awards, og der var lidt mere at hive fat i, så her får I traditionen tro nogle ord om de bedste og værste kjoler efter min smag.

Den første kjole er slet ikke en kjole, men en buksedragt. En ret grim buksedragt. Og så ved jeg ikke, om det er, fordi Julia Roberts altid vil være rødhåret inde i mit hoved, men jeg synes simpelthen ikke, farven klæder hende!

Jeg kan egentlig mægtig godt lide farven på Sandra Bullocks kjole, men så gik der metallic i den, og når man lægger det sammen med den kæmpe sløjfe og den høje slids, så får jeg unægteligt nogle associationer til senior prom i ca. alle John Hughes-film fra 80’erne.

Claire Danes ville bare enormt gerne enormt meget, og det ser derfor lidt ud, som hendes kjole er en tre-fire kjoler sat sammen til en… Det hjælper heller ikke på det, at hendes makeup skriger lille-pige-gået-bersærk-i-sin-mors-sminkeæske.

Jennifer Garner, derimod, viser lige præcis, hvordan less is more med en enkel, midnatsblå kjole og et par statemenøreringe. Bum. Nichts weiter.

Skønt var det at se Jennifer Lawrence i en anden silhuet end kæmpeskørtet, som hun ellers elsker. Jeg er helt tosset med hende i den her kjole, som i øvrigt mindre mig virkelig meget om Deborah Lippmanns lak Let’s Go Crazy. Win med win på.

J’adore Mariah Carey, men det bliver ikke meget mere no-go end det her til et gallaevent. Lårkort, fiskenetstrømpebukser og fingerless læderhandsker. Og så er skoene i øvrigt røvkedelige, når man tager damens skosamling i betragtning!

Prada tilbød  at specialdesigne outfittet til meget smukke, gravide Kerry Washington… Som åbenbart har pisset dem voldsomt af på et tidligere tidspunkt i sin karriere, i hvert fald endte de med at proppe hende i det her helvedesantræk. So, so bad.

Når jeg ser et billede som det her, så kan jeg helt ærligt virkelig godt forstå, at nogle mennesker synes, Sofia Vergara ligner en drag queen. Men det gør absolut ikke kjolen mindre fabulous, darling!

Hvis man nu fjernede det der sære krydsbånd, så synes jeg egentlig Ariel Winters kjole i sig selv er ret fin. Men, I ved, sweet baby Jesus, that’s a lot of boobage for a 15 year old!

Der er en kæmpestor glitterhagesmæk på Cate Blanchetts kjole. I don’t get it.

Det er ikke, fordi der ikke er potentiale i Malin Akermans kjole, den er bare lige en anelse for meget, og så er stylingen helt off. Hele outfittet, inklusiv hud, hår og makeup er i lige præcis to toner. Fascinerende egentlig, men også temmelig blah.

Lupita Nyong’o vinder i min bog for aftenens bedste outfit i denne fantastiske Gucci-kjole, der står uendeligt smukt til hendes hud og er den perfekte kombi af simpel og unik. Sublimt valg.

Kommentarer (4)

  • Jeg forstår seriøst ikke, hvorfor Jennifer Lawrence ALTID skal have stropløs kjole på, for jeg synes bare ikke, at det klæder hende. Kjolerne ligner altid lidt, at de falder ned. Og jeg er så enig i, at Lupita er den, der klarer det bedst. Det synes jeg også, at gjorde til Golden Globe. Manner, jeg glæder mig til Oscar natten.

  • Woooow, der er meget bryst på den lille pige!!! Og du siger hun kun er 15 år? Gid nogen havde rådet hende bedre.

    Jeg kommer aldrig til at forstå, hvorfor kvinder med uendelige resourcer, vælger at gå på den røde løber i så meget skidt!

  • Hmmm, det har jeg ikke som sådan lagt mærke til. Må lige holde øjnene åbne. Selvom jeg nu synes, hun er smuk i nærved hvad som helst. 😉

  • Af erfaring kan jeg sige, at det kan være RET svært at finde noget, hvor man ikke ligner enten en nonne eller en pornostjerne, men ja, der er stensikkert for meget babs i gang her!

Der er lukket for kommentarer.