Nytårsforsæt – Del 2

Okay, vi prøver med nogle nytårforsætter igen. Udover det der med at jeg ikke skal sætte mig ned og tude, hver gang der er nogen, der siger grimme ting til mig, altså. De her burde være ladesiggørbare. Forhåbentlig.

1. Eget domæne. Nyt blognavn. Nyt design. I år bliver året. Jeg kan mærke det! I år kommer jeg til at fake blogprofessionalisme til den helt store guldmeldalje!

2. Deltage i mere holdundervisning i Fitness World. Som det er lige nu træner jeg ca. to gange om ugen. Tre på en god uge. Med tanke på min figur + chokoladeindtag burde det nok være mere, men jeg er brandgod med de dårlige undskyldninger. Det fine ved holdtræning er imidlertid, at når man først har meldt sig til, så kan man ikke slippe udenom. Og jeg har brug for tvang!

3. Prøve det der med at date. Kloge hoveder fortæller mig, at jeg nok ikke kommer af med hele min alle-mænd-er-idioter-indstilling, med mindre jeg reelt møder nogle mænd, der ikke er idioter. Har desuden luftet idéen for nogle venner/læsere, som alle har været ved at tisse i bukserne af glæde ved tanken om mine datingpinligheder på bloggen.

4. Vaske vinduer. Det skete ikke sidste år, så vi kan lige så godt videreføre det forsæt. Det er et mægtig fint forsæt.

Slut. Ikke flere. Ellers gentager jeg bare sidste års fiasko.

Kommentarer (16)

Der er lukket for kommentarer.