FML, first world style

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=QK8mJJJvaes&w=800&h=550]

I dag er en lortedag. Min mor har forladt mig til fordel for varmere himmelstrøg. Frank kan fornemme, vi skal til at forlade ferieboligen og er pissesur på mig. Min tandskade blev i går endnu værre, da der røg et stykke mere af, og jeg er nu den heldige ejer af et Georgia May Jagger-style mellemrum mellem fortænderne. Plus, jeg skal starte forfra med reparation og forsikring. Og så har jeg en rejse på minimum fire timer foran mig med verdens mest proppede kuffert, som vejer mindst halvdelen af min kropsvægt. Og det regner. Hold nu din fede kæft, hvor har jeg ondt af mig selv.

Post venligst links til glade, glade Youtube-videoer i kommentarfeltet, så jeg har noget rart at fordrive tiden i toget med. Jeg lægger ud med Macklemore, fordi han er sød og dejlig at se på, og man kun kan blive glad af den trompet der, motherfucker!

Kommentarer (15)

Der er lukket for kommentarer.