Velkommen hjem, teenage-Miriam

Teenage-Miriam på henholdsvis sin konfirmationsdag (med horrible øjenbryn og akavet smil) samt sidste dag på efterskolen.

Jeg er faldet ned i en tidslomme. Jeg ved, I kan mærke det, for det går lidt ud over bloggen. Jeg er på en eller anden måde vendt tilbage til mine teenagedage, hvor nogen (læs: min mor) serverer mig alting på et sølvfad. Gør rent, køber ind, laver mad. Der er ingen, der kræver noget af mig, så jeg laver intet. Udover kontinuerligt at svine mit værelse til med brugt service og vasketøj.

Det er yndigt. Især når jeg tager mig selv i også at falde tilbage i teenagemindsettet. Kigger frem fra min hule, når der bliver råbt, at der er aftensmad, sætter mig til bords og rynker på næsen over, at der er avokado i salaten. “Adddd,” udbryder jeg fornærmet, “jeg kan altså ikke lide avokadooooo.” Efterfulgt af et indigneret fnys. Åh, jeg har det så hårdt. Det er jo kun blevet gjort for at tisse på min sukkermad. Jeg ved det bare. Psh. Forældre!

Har en snigende fornemmelse af, at jeg snart bliver nødt til at forlade reden, hvis jeg skal have det mindste håb om at blive nogenlunde selvstændig igen…

Kommentarer (10)

Der er lukket for kommentarer.