The Trailer

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=wq1R93UMqlk&w=800&h=550]

I marts sidste år skrev jeg hjerteskærende om min kærlighed til tv-serien Veronica Mars, dens korte liv og efterfølgende kultstatus. Om hvordan både cast, crew og fans havde kæmpet i årevis for at få lavet en film, og det sidste håb nu lå i hænderne på en Kickstarter-kampagne.

Well, pengene blev samlet ind (and then some!), og som backer i den kampagne har jeg løbende kunne følge med i processen. Og det er gået stærkt! Nu er premiere-datoen sat til d. 14. marts, hvilket betyder, at vi lige kan nå at gense serien igen-igen. For I har selvfølgelig allesammen råset den før. Ellers ryger I over knæet!

Den officielle trailer blev frigivet i går, og I kan se den ovenfor. Jeg er lige ved at tisse i bukserne af glæde!

Team LoVe, i øvrigt. What else?

Kommentarer (9)

Der er lukket for kommentarer.