Nytårsforsætter 2013: The Results

I dag var dagen, hvor jeg opdagede, at jeg sidste år lavede et indlæg med meget specifikke nytårsforsætter. Jeg tror, idéen var, at når jeg nu havde delt dem med alle jer, så var der ingen vej udenom for mig. Og hvordan gik den plan så? Let’s take a look, shall we:

2013 bliver året, hvor jeg…

 • Vasker mine vinduer. 

Jeg vaskede det ude i køkkenet, fordi det begyndte at være svært at se ud af det. Resten, må jeg nok indrømme, overlod jeg til regnen. Men helt ærligt, når man bor lige ned til vandet, så går der max en halv time, før de er møgbeskidte igen!

 • Rent faktisk tager en eksamen i stedet for bare at frekventere uni for hyggens skyld. 

Nøh. Men har så heller ikke frekventeret uni for hyggens skyld, hvis det hjælper på nogen måde.

 • Begrænser impulskøb og i stedet køber enkelte, velovervejede kvaliting. 

JA! Lige der har jeg faktisk været god… Vi behøver ikke at nævne, at det på sin vis har noget at gøre med, at jeg det sidste halve år har været så ludfattig, at der ikke var penge til impulskøb. Det har jeg allerede lavet om på i år! Ha!

 • Forelsker mig i en mand… Men kun hvis han også vil have mig. Ellers gider jeg ikke. 

Jeg tror bare, vi let og elegant springer videre til næste punkt.

 • Ikke går rundt i nattøj hele dagen, men står op og klæder mig ordentligt på. Fuck it, den er allerede død. 

Den døde kun mere i årets løb.

 • Smider ca. halvdelen af min kropsvægt. Igen. Denne gang helst uden at tage det på igen. 

BAHAHAHAHAAHAHAHAHAHA!!!

 • Får en tatovering. 

Næh. Jeg er ikke hende, der får ting gjort, det troede jeg, I vidste?

 • Bliver klippet. Mit hår er ikke længere hår, men hø. 

Se ovenstående svar.

 • Køber et par LouboutinerPlease? 

Fuck dig og dit “please”, fortids-Miriam!

 • Får eget domæne. (Så er det meget lettere at lade, som om man er professionel og shit.) 

Nope. Faktisk nok den allermest pinlige, når man tænker på, hvor stor bloggen efterhånden er. Og det er i hvert fald et halvt år siden, vi i fællesskab fandt dens nye navn. Og her er jeg: Stadig helt amatøragtig med en header lavet i MS Paint. Suk. Jeg er virkelig en rådden blogger.

  Kommentarer (14)

  • Ha ha, det er altså sjovt! Jeg er også spændt på at se, om jeg om et år kan holde mine forsætter om at bruge tandtråd og pleje mit hår 😉

  • Men i det mindste har du holdt dig i live!
   Jeg var også meget stolt, da jeg i juni endelig kom til frisøren efter to år. Men nu er det som om, det igen er kommet i hø-stadiet. Hvorfor går det så hurtigt?!

  • Bedste blogindlæg n.o.g.e.n.s.i.n.d.e.
   You make me happy.
   TAK fordi du findes – og er så vidunderligt menneskelig! <3

  • Sjovt indlæg.:-) Og et lille off topic spørgsmål. Er vild med dyreballerinaerne, i forrige indlæg, Katte, Marc Jacobs og ballerina i en højere enhed, så bliver det jo ikke bedre, men ved du hvordan skoene er i str., hvis man skal bestille?

  • Det er nemlig temmelig tricky, eftersom han er decideret elendig til at oversætte størrelser! Hvis du kender din normale, amerikanske størrelse, så ville jeg gå efter den. Jeg er normalt en US10, og det var den størrelse, jeg købte. De passer mig perfekt, men ifølge MJs størrelser, så er det en eur40, og jeg er optimalt en eur40.5, så det ER temmelig tricky. Hvis du går efter de europæiske størrelser, så ville jeg nok anbefale dig at gå en størrelse ned. Men det kommer meget an på, hvilken ende af størrelsesbarometeret, du ligger, fordi der ikke er lige langt mellem hver størrelse i de forskellige lande.

  • 1000 tak for dit gode og udførlige svar. Plejer at være 9 i amerikanske str., og det lyder jo som om skoene er rimeligt “true to size”. Tør man? Det er i hvert fald fristende.:-)

  • Altså de mus jeg har nu, som er samme model som kattene med elastik i kanten for oven, er de bedste ballerinaer, jeg nogensinde har ejet. Det er også derfor, de allerede er slidt op! De har min varmeste anbefaling, jeg går nærmest ikke i andet, når det gælder flade sko. 🙂

  Der er lukket for kommentarer.