The Artist is Present

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=OS0Tg0IjCp4]

Se ikke videoen endnu. Læs først teksten for optimal effekt.

Endnu et af de der indlæg, der nok i virkeligheden ikke rigtigt hører hjemme på bloggen, men som jeg af en eller anden grund havde en enorm trang til at dele med jer. Jeg har nappet den fra Imgur. (Hvis I selv tjekker Imgur, vil I allerede vide, at jeg hugger en del af mine genialiteter derfra, men lad lige være med at sige det til de andre; de giver stadig mig æren.)

Den originale post bestod af ovenstående video og nedenstående tekst.


?Marina Abramovic and Ulay started an intense love story in the 70s, performing art out of the van they lived in. When they felt the relationship had run its course, they decided to walk the Great Wall of China, each from one end, meeting for one last big hug in the middle and never seeing each other again. At her 2010 MoMa retrospective Marina performed ?The Artist Is Present? as part of the show, a minute of silence with each stranger who sat in front of her. Ulay arrived without her knowing it and this is what happened.?

Se videoen nu. (Og bemærk i øvrigt Edward Cullen omkring 00.47. Fnis.)
Jeg tudbrølede i næsten en halv time, første gang jeg så denne video. Jeg var helt ødelagt. Det er ingen hemmelighed, at min sidste forhold (for mig, om ikke andet) var meget stormfuldt, intenst og i sidste ende skadende, og som konsekvens deraf er jeg blevet temmelig kynisk og undertrykker helt bevidst min indre romantiker. Jeg ved simpelthen ikke, om jeg ville overleve en sådan oplevelse igen. Det har imidlertid også betydet, at jeg ikke har snuset til ægte, dyb, altoverskyggende kærlighed længe, og denne video kom ind fra højre og gav mig en mavepumper lige i hjertet. Jeg havde simpelthen glemt at den her form for kærlighed fandtes. Jeg har sjældent været så rørt.

Amazeballs.

Comments (14)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.