December 2012

Tid til endnu en lille recap fra denne måned sidste år. Åh, det er så svært at vælge ud, hvad man skal hive frem… Jeg skriver jo lutter interessante indlæg! Tøhø. 😉

I december 2012…

…Testede jeg mascara fra MaxFactor

…Vandt jeg et overordentlig fint armbånd med en Poe-pod, der var som skræddersyet til mine litterære præferencer! (Jeg har i øvrigt ikke vundet noget i pisselang tid, og det er jeg temmelig utilfreds med. Godt at være grådig fire dage efter juleaften, Miriam.)

…Flashede jeg flere billeder af Bjælde-Frank.

…Skrev jeg lidt om mit julegaveshoppingshelvede og favoritisen, der efterfølgende blev min trøst.

…Var jeg barnligt vred over, at jeg ikke kunne få min jule-vilje

…Introducerede jeg jer for en af verdens lækreste kvinder, Tara Lynn, der har vidunderligt meget junk i sin trunk!

…Gav jeg jer opskriften på et fantastisk, men simpelt kyllingefad med indbygget sauce og den perfekte pizzadej.

…Jeg tog på mit alleryndlingsloppemarked og købte en Miu Miu, der naturligvis viste sig at være fake!

…Jeg skrev bundærligt om, hvordan det er at være en af dem, der bliver utroligt påvirket, når det bliver mørkere i vejret.

…Og bitchede over, at nytår altid ender med at blive en topfesen begivenhed. (Seriøst! Hvert år!)

Kommentarer (2)

  • Enig med nytår…

    Vi er efterhånden bare nået til at hygge os med film og spil med familien… I år er vi vist bare os selv (passer mig fint, babyen er jo kun lidt over en måned…) så den står på god mad, hyggelige film og hjemmehygge her til nytår

Der er lukket for kommentarer.