Ting, jeg i hvert fald ikke ønsker mig…

Jeg laver lige nogle lidt alternative ønskeseddelindlæg, fordi jeg helt ærligt har røvkedelige ønsker i år. Det er den slags, fattigdom gør ved en. (Jeg kan slet ikke beskrive, hvor meget jeg glæder mig, til det bliver den første januar, og min SU ryger op i normaltakst igen. Det bliver ligesom at vinde i lotteriet! Farvel shoppestop!)

Følgende ting vil jeg helst ikke se under juletræet i år:

1. Den nye Bridget Jones-bog. Man kunne ellers sagtens fristes til at tro, at den ville stå allerhøjest på min ønskeliste, men hele settinget for den nye bog er mig fuldstændig uacceptabelt. (SPOILER til dem, der vil vide det: Mark Darcy er død, og Bridget er enlig mor.) Derudover har jeg læst uddrag og anmeldelser og føler på alle måde, jeg er nødt til at holde mig LANGT væk fra dette monstrum, hvis jeg vil bibeholde min Bridget-kærlighed.

2. Undertøj. Dels fordi der ikke er noget pinligere end pakke lingeri ud foran sine bedsteforældre, og dels fordi alle piger med store bryster ved, at man ikke bare sådan lige kan købe en bh, der både passer, fungerer og er klædelig. Det er mindst en heldagsmission. (Gavekort dog selvfølgelig yderst velkomne!)

3. Alt i verden fra Kartell. Jeg ved godt, det er super trendy, men jeg synes virkelig, deres ting er overvurderede og utroligt… ehm… plastikkede. Men jeg er selvfølgelig også en IKEA-kind of girl, når det kommer til indretning… Jeg vil hellere bruge mine penge på sko. 😉

4. Hvadsomhelst, der fylder mere end en kubikmeter i rumfang. Jeg har ikke engang plads til alt det ragelse, jeg ejer i forvejen, jo…

5. Stylingsprodukter til krøller. Fuck nu af. Jeg har prøvet det hele, og der findes ikke noget mirakelmiddel. Jeg styler mit hår med aloe vera fugtighedscreme til en flad tyver, og det funker!

Kommentarer (8)

  • WHAT… Marc Darcy død – Hvordan kan det lige ske???

    Det set-up lyder bare lidt for voksent til Bridget Jones – Og ingen Marc Darcy, jeg kan slet ikke tolerere det..!

  • Så røg den nye bog om Bridget Jones da af ønskelisten.. Ikke sjovt hvis Marc Darcy ikke er med – og de behøver da slet ikke lave en film til den så!
    Jeg har erfaring med når man ønsker sig undertøj, at man bare skal ønske sig fra et bestemt mærke, hvor du ved at størrelsen passer. Er hvert fald aldrig blevet skuffet så. 😉

  • I know. Mark er jo hendes soul mate! Så ville jeg helt ærligt heller, at de var blevet skilt og så fandt sammen igen i bogen. Kliché, ja, men meget mere rigtigt!

  • I filmen er Hugh Grant åbenbart også børnenes gudfar, hvilket giver INGEN mening, fordi ham og Mark jo hadede hinanden. (Se nu var jeg nødt til at skrive det i datid, fordi Mark er død. NOT OKAY!!)

  • Næh, men jeg har også (endelig!) virkelig godt styr på, hvordan mit hår fungerer… Og det er altså skideliglad med specielle krølle-produkter! 😀

Der er lukket for kommentarer.