Jeg er jo Bridget Jones #108

1. Jeg spiller jo lystigt pakkeleg på DRs hjemmeside, men jeg har dem grangiveligt mistænkt for at fuske med skidtet. I hvert fald fik jeg de første par dage lutter seksere, men nu, hvor de ved, jeg er afhængig, er der pludselig ettere i overflod!

2. Jeg forstår ikke, hvordan det bliver ved med at ske: Hvert år går jeg konstant og ønsker, at det snart var jul, så jeg kunne få nogle af alle de ting, jeg desperat mangler/drømmer om, og hvert år, når vi nærmer os december, glemmer jeg alle mine geniale ønsker og ender med en ønskeseddel, hvorpå der står strømpebukser og grydeskeer…

3. Min søsters reaktion, da jeg sagde, jeg ønskede mig tøj til Frank: “Ej, det ender med, du tror, han er et rigtigt menneske. Det vil jeg altså ikke bidrage til!” Til mit forsvar, så er Frank altså noget mere behagelig at være sammen med end de fleste mennesker.

(4. Bortset fra når han brækker sig lige midt på den sti, jeg groggy vandrer, når jeg skal op og tisse om natten… Og jeg jokker i det.)

5. I fredags faldt jeg i søvn lidt over 10 (om morgenen vel at mærke!) og vågnede igen, da klokken var 16.40. Godspeed, bare nogenlunde fornuftig døgnrytme…

6. I forgårs tog jeg hul på en helt ny pakke p-piller, og i går var den pist væk. Gennemrodede hele min lejlighed. Som sunket i jorden. Jeg sværger, der er nisser på spil!

7. Jeg har de sidste par dage fået tre virkelig dejlige emails fra læsere, der har fundet inspiration i min holdning til det der med at veje lidt for meget. Jeg har muligvis fældet en enkelt glædeståre eller to over, at jeg nogle gange rent faktisk kan hjælpe andre. Det er en ret overvældende tanke.

8. Bodil væltede den pose med tomme flasker, jeg havde til at stå ude på min altan, og pludselig regnede det fremtidig pant. På den måde kunne man midt under stormen se mig nede i gårdem fistre rundt efter flyvende flasker, der virkelig ikke ville fanges…

9. Jeg har en tendens til at synge i badet. I går hørte jeg min underbo synge med. Muligvis tid til at skrue ned for lydniveauet…

Kommentarer (12)

Der er lukket for kommentarer.