Mango Outlet kode

Arh, december. Så. Mange. Koder. Der er rift om kundernes penge i denne måned, og internettet flyder derfor over med koder for at lokke folk til. For ikke at der skal gå for meget repetition i bloggen, nøjes jeg med at udvælge de allerbedste. Ikke noget af det der 15-20%-fis. Psh.

I dag tipper jeg om meget acceptable 40% hos Mango Outlet. Hvilket altså betyder, at vi snakker procenter på procenter. Min alleryndlingsmåde at shoppe på! Det faktum, at der er tale om deres outlet, betyder selvfølgelig, at det er lidt hit or miss med størrelserne, men når man finder et hit, så hitter det også virkelig!

Koden gælder i dag og i morgen og hedder 6RPDECEMBER. Der er derudover gratis fragt ved køb over ?50. Happy shopping, my darlings! 😉

Kommentarer (14)

 • Jeg savner min lokale Mango Outlet-butik… Suk. Der var dog ikke sådan nogle lækre rabatkoder 😉 Til gengæld fangede jeg engang en 100% kashmir-cardigan til 15€. Haps!

 • Tusind tak for dette tip, Miriam – nu er julegaven fra Malou til Malou sikret! Fandt noget jeg længe har ønsket mig, til en super pris – Woo.

  Du er mig en dyr dame. Har osse købt en Poshé topcoat for en måneds tid siden. Kan dog ikke rigtigt få den til at fungere, men det er osse min første topcoat, måske jeg bare ikke forstår mig på konceptet? :s

 • Husk at du skal “seale” neglen – dvs du skal påføre tocoate hen over negle og så slutte af med at give kanten af negle et lag. 🙂

 • Jo, men skal det være et meget tyndt lag? Jeg putter rigeligt på, fordi jeg er bange for at sovse for meget rundt i den reelle neglelak nedenunder, hvis jeg skal påføre flere gange. Og et par dage efter kan jeg pille det af i store flager :/
  Men vil da prøve tippet med neglekanten til sidst, det kan være det hjælper. + et tyndere overall lag, tror jeg..

 • Jeg plejer at give alle negle på én hånd farvet lak, og når jeg når til den sidste negl, så starter jeg i samme rækkefølge med overlakken – på den måde, når den farvede lak lige at “sætte sig”, men er stadig fugtig. På den måde behøver du ikke være bange for at komme til at ødelægge den farvede lak. Og så et jævnt, ikke for tykt, lag overlak med afsluttende “sealing”. Så tror jeg, den er der! 🙂

 • Åh, så lakken skal stadig være fugtig, nærmest? Troede jeg skulle vente til den var helt tør. Er bange for at få farve op i Poshéen, nemlig .Men tak for tippet, nu vil jeg prøve det 🙂

 • Det behøver du bestemt ikke – den er lavet til at blive lagt ovenpå fugtig neglelak, så der sker ingen afsmitning! Og så speeder det jo processen gevaldigt op 🙂 Held og lykke med det, håber det lykkes!

 • Øv, ville ønske jeg nu kunne komme med positiv feedback, men…
  Prøvede jeres råd idag. Et tyndt lag af en meget dækkende lak (er for doven til underlak). Så et almindelig lag Poshé mens lakken stadig var fugtig. Da det var relativt tørt, endnu et lag på yderste spids.
  Gik i bad et par timer efter. Så faldt det yderste af lakken på tommelfingerneglen af. Nåja, et tilfælde, tænkte jeg…
  Idag er to negles lak flaget 80-95% af. What the fuck. Øv. Måske det er en Poshékopi jeg har fået fat i 🙁 eller en mandagsmodel :'(

 • Okay, det lyder mærkeligt – og virkelig ærgerligt! Jeg oplever også, at det skaller af i flager – men først efter 6-7 dage. Jeg tænker om det kan have noget at gøre med basen, og ikke så meget topcoaten. Er dine negle affedtede? Det er vigtigt, at der ikke er fedt på neglen (i form af creme og olie) – jeg plejer lige at stryge dem over med lidt neglelakfjerner inden jeg lægger neglelak. Og så er en god basecoat altså også et godt grundlag for holdbar neglelak 🙂 Men det er svært at sige at hvad det kan være, det kan jo også være individuelt..

 • Æv, det lyder træls, Malou! Det KAN også bare være, du er en af de uheldige mennesker, hvor Poshe ikke virker fantastisk godt. Det er jo forskelligt fra person til person som med alt andet lak. 🙁

Der er lukket for kommentarer.