Fuldebommerter

Mit absolutte yndlingsfuldebillede. Hu-hah, det er scary! 

Det kniber lidt med pinligheder på bloggen for tiden, så for at ændre på det har jeg været i de små kasser på loftet/i min hjerne og fundet nogle af mine mest, æhm, interessante fuldebommerter frem. Enjoy!

– På HF lod jeg engang min klasse toupere mit hår. Da jeg vågnede dagen efter, havde jeg derfor en kæmpestor, gennemfiltret afro oven på hovedet. Jeg kan heldigvis ikke huske, hvordan folk reagerede ved synet af mig på vej hjem fra festen…

– Til en anden fest var jeg gået ud i køkkenet for at tale i telefon med en veninde. Jeg var ivrigt i gang med at bitche over, hvordan en perifær venindes kæreste altid lagde virkelig upassende an på mig, da jeg vendte mig om og opdagede netop den veninde stå bag mig. Hej hej.

– Under min tid som Nik & Jay-groupie, var jeg engang med nogle med-fangirls og drengene i byen. De gav naturligvis uanede mængder gratis drinks, og fordi jeg var omkring 18 år og overhovedet ikke havde lært at styre min brandert, endte jeg med at gå kold på toilettet. Classy.

– Har engang givet mit nummer til en (ung, bare rolig) taxachauffør, der kørte mig hjem fra byen. Han ringede rent faktisk nogle dage efter. Jeg tog den ikke.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=CyW1FZxHC-Y?rel=0&start=39&end=44&autoplay=0]

– Jeg har engang lavet den her på Sidney Lee, fordi der var én, der sagde: “Du tør ikke!”

– Har flashet en dørmand for at komme ind på en bøssebar. Jo jo. Det virkede som det fornuftige at gøre i øjeblikket.

– Fordi jeg altid har været rockersej til limbo, men var lidt for fuld til at være i mit es, da sådan en konkurrence startede til en studiejulefrokost for nogle år siden, endte jeg med at tage mine strømpebukser af,(fordi de selvfølgelig var for glatte til at have på, duh). Da jeg eftefølgende røg på røven igen-igen, fik halvdelen af selskabet et fint glimt af mine ellers meget nydelige trusser.

Smid endelig nogle af jeres egne pinligheder i kommentarfeltet! Lad os svælge i hinandens pinlighed! 😀

Kommentarer (8)

  • Engang gik jeg kold før 12 (….altså 12 som i middagstid), og jeg lå lige så lang jeg var på gågaden i den by jeg kommer fra og fik en lille lur ved højlys dag en fredag eftermiddag… mens folk gik forbi…. Min veninde var så sød(!!!) at forevige det med sit kamera, og lægge det ud på Facebook. Det nåede at være på Facebook en dags tid, inden jeg opdagede det og krævede det slettet. Desværre er det jo altid sådan at ting der er røget på nettet, altid vil være på nettet… akja 😉

  • Ahahaha! Du giver mig lyst til at være fuld! Jeg har også engang ladet fremmed mands-person lave dreadlocks på mig i en brandert på Roskilde. Det blev kun til en. Til gengæld var den lige så tyk som en stor salami og sad midt oppe på hovedet, og var umuligt at rede ud.. så jeg rendte rundt med meget ærgerlig frisure resten af festivalen.

  • Tak for synet med dig dansende op af Sidney Lee – priceless!!

    Jeg får meget nemt blå mærke eller kommer til skade, når jeg er fuld. Folk joker med, at det ikke har været en god aften, hvis ikke jeg har fået minimum ét blåt mærke. Jeg har forstuvet både fod og haleben på den bekostning, men det pinligste var nok det år hvor jeg fik hue på. Det blev fejret med en uge på Sunny Beach sammen med tøserne… hvilket resulterede i, at jeg efter en uges druk ikke kunne gå med bare ben resten af den sommer. Jeg havde blå mærker og sår op og ned af begge ben. Ups!

  • Generelt når jeg bliver fuld bliver jeg enten virkelig energisk, men oftest virkelig træt. Det er noget jeg fra min gymnasietid er kendt for, trætheden altså. Således gik det at jeg faldt i søvn på rektors kontor, jep. Se dét er pinligt. Åh jeg har så mange at jeg nærmest selv har fortrængt dem. Okay, du får en af de seneste med.. Jeg var i byen i Århus, og blev som et barn på fire. Jeg ville gå på vejen, hvor bilerne kørte, og jeg var ved at gå med en gruppe fyre jeg slet ikke kender fordi jeg var i gang med at den ene af dem og jeg skulle finde en Disney sang – ganske uskyldigt. Heldigvis fik min kæreste styr på mig og fik mig den rigtige vej med ham og dem vi fulgtes med. Ingen af os er fra Århus, fik jeg sagt det? Åh gud, hvor har jeg undskyldt for den brandert mange gange, haha, jeg kan IKKE tåle tequila!

Der er lukket for kommentarer.