Fantabulous e.l.f. kode!

Det er ved at være længe siden, jeg har skrevet om e.l.f., og så er det jo kun passende at gøre det en dag, hvor jeg ligger inde med en kode, der giver freaking 50% off! Det er den slags koder, vi kan lide, folkens! Koden er 501213 og kræver et minimumskøb på £20 – men så bliver rabatten jo så trukket fra, så købet ender i virkeligheden på £10. Meget rimeligt. Især fordi priserne i forvejen er latterligt lave, så man kan få virkelig meget til den pris! Koden gælder frem til d. 9. december kl. 11.30. Hvis I mangler inspiration til eventuelle køb, så kommer der lidt erfaringer her:

Jeg bruger ofte e.l.f., når jeg er lidt i tvivl, om jeg vil prøve en ny trend. Sidste år betød det blandt andet, at jeg investerede i deres matte topcoat. Med denne kode vil den stå jer i omkring 12 kroner. Lidt en anden pris en fx udgaven fra O.P.I. 😉

Alle e.l.f.s lakker koster faktisk 12 kroner med denne kode, og der er både noget til de almindelige, glitter- og shimmertøserne. Jeg testede et par af deres lakker her i sin tid. Hvis man synes, man mangler “basisfarver”, er det her også et godt tidspunkt at tilføje til samlingen på. Så kan man gemme resten af sine penge til Chanel’erne i stedet. Jeg er fx vældig glad for min sorte e.l.f.-lak.

Antallet af forskellige typer læbefarver, de har at byde på, er nærmest latterligt. Faktisk forvirrer det mig mere end noget andet, så første gang jeg shoppede der, købte jeg bare lidt af hvert. I kan se den temmeligt udførlige test her. (Anbefaler i øvrigt stadig deres lip stains, som egentlig mere er en mat læbefarve end en stain, men den er virkelig pigmenteret og utroligt flot på!)

Mit absolut bedste køb fra e.l.f. nogensinde er og bliver dog denne øjenskyggepalette i brune/bronze nuancer. Farverne er fantastisk smukke, og jeg har stort set altid paletten fremme, når jeg skal lægge festmakeup. Egner sig særdeles godt til blå øjne.

Jeg ved godt, det er december, og jeg i forvejen skal købe julegaver, jeg ikke har råd til, men har I seriøst lagt mærke til, hvor god jeg har været de sidste par måneder? Plus, I ved, det her er jo ikke den dyreste måde at bryde sit shoppestop på… Og man skal også købe julegaver til sig selv! (Retfærdiggøre, retfærdiggøre, retfærdiggøre.)

Kan I stå for fristelsen, eller skal I gøre lidt skade? Det er også på høje tid at tænke på nytårsmakeuppen, jo… 😉

Kommentarer (15)

Der er lukket for kommentarer.