Julegaver, jeg ikke får…

…Ikke fordi de er for dyre eller noget, men fordi det ikke er noget, man bare sådan lige kan futte ind på Strøget og samle op i Inspiration. Det er dejlige, vidunderlige online-ting, som jeg konstant falder over og elsker, men ikke har råd til selv og ikke får i julegave, fordi hele min familie ikke just er lige så trygge ved det der internetshopping som mig. Amatører. 😉

Men fordi der er så mange af jer, der deler mine lidt mere, ahem, specielle sider, så ved jeg, at I vil sætte enormt pris på disse ønsker.

1. Et iPhone-cover, der for evigt vil minde mig om, hvor højt jeg elsker Gilmore Girls. Fås her (sammen med omkring 1100(!) andre GG-ting, jeg gerne vil eje).

2. Crazy Cat Sweatshirt fra fantastiske 1991 Inc., som jeg tidligere skrev om her. (Kim Kardashian-designet er ikke overraskende udsolgt.) Fås her.

3. Det er en pude med Grumpy Cat! Desværre både håbløst overpriced og udsolgt. Kommer måske igen her.

4. Jeg samler på Britta og Silver-bøgerne. Hestekærlighed fra halvfjerdsernes Sverige. Fuldstændigt vidunderlige, men også for længst udsolgt fra forlaget. Den Blå Avis har dog som regel nogle eksemplarer.

5. Hvis man alligevel skal være iklædt noget så fjollet som en onesie, så kan man lige så godt være en dinosaur. Masser af andre dyr findes også lige her.

6. Freudian Slippers. Klart sjovest, hvis man ved, hvad et Freudian slip er, men så er det også rigtig, rigtig sjovt! Fås her.

7. En magnet med mit livsmotto. Sjove magneter er en undervurderet kunstart. Find denne og mange flere her. 

Kommentarer (14)

 • Gilmore Girls er klart en af de mest geniale tøseserie, der er lavet!

  Og de der onsies støder jeg ofte ind i på et lokalt kinesisk marked. Har dog endnu ikke købt en… har aldrig helt forstået hele moden med onsies, egentlig.

 • Høh, jeg har allerede været forbi Cafepress og hapset GG-merch. Jeg kunne simpelthen ikke lade være! De har ofte meget store rabatkampagner kørende, så det er bare med at slå til, når de er der! 🙂

  Ps… Fnis, Freudian Slippers, altså.. 😉

 • Åh, jeg kender godt det der med at ønske sig udgåede bøger – nævnte for min lillesøster, at jeg ønskede mig De 5-bøgerne, og så viser det sig, at min Mor gerne ville forære mig hele hendes stak, som jeg læste i som barn derhjemme. Score! 😀

  – Anne

 • Britta-bøgerne har jeg tre af: “Britta på hubertusjagt”, “Britta og Silver” og “Britta sadler sin Silver” hehe 😉 Det har dog aldrig været muligt for mig at få den på billedet … Var stor fan som lille – en rigtig hestepige! Men mine sælges desværre ikke ud 😉 Har du nogle af dem?

 • Hej (sødeste) Miriam! Jeg ved godt du selvfølgelig har indstillet dig på ikke at få nogle af ovenstående ting. Men da jeg læste dit indlæg forleden tænkte jeg at du måtte have lidt kærlige tanker – jeg vidste at jeg stadig måtte have en håndfuld Britta og Silver bøger et eller andet sted. Nu er de endelig lokaliseret! Og de er dine, hvis du selvfølglig ikke lige selv har dem 🙂 Jeg har fundet 'Britta, Silver og føllet', 'Brittas nye hest', 'Britta og Silver på rideskole', 'Britta og Silver på vinterridt' og 'Britta, Silver og Billy' .. Jeg ved ikke om de er blandt de der er genoptrykt, men ja, hvis du ikke har dem er de til dig! Vh endnu en der håber du bliver ved – Benedicte

 • Oh. My. God. Du har TOTALT lige reddet min jul! Hurra for dig!! Jeg har Britta og Silver på vinterridt, men jeg mangler resten! Suverænt ramt udenom dem, jeg har!! Vil du ikke sende mig en mail på miriam1313@hotmail.com med pris og kontonummer, så venter jeg spændt imens! 🙂

Der er lukket for kommentarer.