Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Bodil, den kælling!

Hvis ingen andre vil sige det, så gør jeg: Hvad sker der for den der storm? Jeg troede, vi (og med vi mener jeg Danmark og Voldborg, der jo som bekendt bestemmer vejret) havde en aftale om, at den form for blæst kun er acceptabel én gang om året. Én gang om året må vi spasse ud i lykkelig bekymring over løse tagsten og stoppet togdrift. Én gang om året er det socialt acceptabelt at have vejret som hovedemne, når der ikke er tale om akavet small talk. Sådan har det altid været, og det fungerede fint.

Så hvad er det lige, Bodil ikke forstår? Du er ikke velkommen her! Især fordi jeg siden den legendariske storm i 2001, hvor jeg ikke bare var på konfirmationslejr, men sågar også på natløb(!), har forsøgt at holde mig inden døre under disse begivenheder. Som regel lykkes det glimrende, men så var det, jeg kom i tanke om, at jeg i dag pinedød skal på apoteket efter p-piller. Fuckoglort.

Comments (6)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.