Små blogs #3

Tid til en ny omgang bloganbefalinger med kvalitet frem for kvantitet som tema. Jeg har denne gang inkluderet billeder for ligesom at give en bedre fornemmelse af de enkelte blogs…

Vi lægger ud med skønne Emma, der står bag Oh My Gown. Primært en modeblog, men med masser af gode tips, humor og selvironi. Ikke den gennemsnitlige, sukkersøde stemning og gudskelov for det!

Spandabel kan vel i princippet også klassificeres som en modeblog, men ikke en du nogensinde har set lignende før. Den har masser af kant og alternative vibes, og Anne, der driver den, er enormt stilsikker og skriver i øvrigt fabelagtigt.

Jeg var nødt til at bøje reglerne lidt for at få bloggen Cantanta med, fordi den strengt taget har over 100 registrerede læsere, men jeg er så umådeligt glad for ejermanden, at jeg var nødt til at vise hende lidt loooove. Nina er ikke bare smuk, skarp og sjov, men kan også nogle helt formidable ting med et kamera. Samlet set gør det Cantanta til en af mine personlige favoritblogs for tiden.

Til negledamerne kan jeg anbefale Miss Chinchilly, som er forholdsvis ny på min Bloglovin, men hurtigt er faldet til. Lakken ligger konsekvent perfekt, billederne er virkelighedstro, og generelt hapser jeg store mængder inspiration derindefra. Opdateres i øvrigt vidunderligt tit!

Endnu en til negleentusiasterne: Hvor Miss Chinchilly primært kører mainstream-mærker som Essie og O.P.I, så er der masser af indielakker at savle over hos Nail Escapades. Bloggen opdateres ikke frygteligt ofte, men når den gør, er det til gengæld med store, lækre billeder i verdensklasse. Bestemt et besøg værd.

(Læs også det første og det andet indlæg i serien.)

Kommentarer (16)

Der er lukket for kommentarer.